ШПИЈУНСКА АФЕРА ТРЕСЕ СРБИЈУ Британски МИ6 прислушкује Вучићев телефон!

Зашто би људи који руководе институцијама и организацијама били бољи од свог народа.

Није то правило.

То јесте оцена вредности када друштво напредује, тада је елита боља од масе.

Ако друштво назадује онда је обрнуто.
Srpska elita, pardon intelektualna elita, dakle obrazovani, i jos vaznije, srpska mladost koja upravo ulazi u zrelo doba, i sve sto vredi na nekim poljima drustva, je i/ili su vec otisli iz Srbije ili su u procesu neposrednog ili odlaska cim pre je moguce.
 
Vernik.
Nedeljom na Liturgiju.
Nisam zaposlen u SPC niti ostvarujem prihode od
Ja sam rodjen kao pravoslavac, krsten kao pravoslavac, doduse ne od SPC, i smatram da sam Hriscanin, nit pravoslavni, nit katolicki niti protestant, niti ista od priloga. Samo Hriscanin. Uglavnom posecujem pravoslavna utocista kada zelim ispovest, zbog svog maternjeg jezika i razumevanja, ali posecujem i katolicka. Jer Bog je samo jedan, a ispolitizovanost religije i kvaran svestenicki kadar me odavno ne zanima. Ja verujem u poruke iz Biblije, ne kad Patrijarh i Papa otvore usta.
 
Za one koji ne procitaju makar ni uvod teme a trebali bi ako ne i morali:

Bivši šef beogradske policije Marko Nicović potvrđuje za Kurir ove informacije i navodi da je Crna Gora idealna baza za britanske obaveštajne službe:
- Crnogorci imaju najbolju logistiku za prisluškivanje i obaveštajne radnje. Ona je idealna baza za britanske agente, koji su vrhunski. Sigurno da se prati i srpsko sveštenstvo i naš državni vrh, a sve radi manipulacija podacima. Oni mogu da iskoriste 10 odsto tačnih informacija i da ih iskombinuju sa 90 netačnih, pa da ih plasiraju kako im se sviđa.



Dakle kako kaze i sam bivsi sef BG policije, koga inace cenim i rado slusam, nije u pitanju ni "ubijanje"ni "zamagljivanje problema koje imamo", vec verovatni pokusaj da se spinuju informacije u javnosti,plasirajuci kako im se svidja i zbinjujuci sto druge, sto mozda i nas ovde.

Nije nepoznat uostalom "rat informacijama", on se uveliko odigrava iovako ionako.

Чувени естрадни уметник Марко Ницовић. Перјаница сваке власти. Тај добро наплаћује своје бескорисне речи.
 
Srpska elita, pardon intelektualna elita, dakle obrazovani, i jos vaznije, srpska mladost koja upravo ulazi u zrelo doba, i sve sto vredi na nekim poljima drustva, je i/ili su vec otisli iz Srbije ili su u procesu neposrednog ili odlaska cim pre je moguce.

Пази ! Дефиниција Елите је "подмукла". И зато Елита увек постоји, јер она води реч, дооси одлуке, ствара промену парадигме, било добру или лошу промену.

Зато се мора прецизирати : Квази-Елита.....,па Олош-Елита 2001-2012 и Анти-Елита од 2013-2019,...
 
Чувени естрадни уметник Марко Ницовић. Перјаница сваке власти. Тај добро наплаћује своје бескорисне речи.

Када таквима одузмеш привилегије и моћ, онда ће вршиоци моћи сами отићи да се обесе ...

Мрачне структуре, ван институција треба почупати... јер то је извор опоравка политиканата.
 
04.06.2019. •
SKANDALOZAN IZVEŠTAJ hrvatske obaveštajne agencije: Optužuju Srbiju i Rusiju za "ŠPIJUNSKI RAT"!

Hrvatska Siguronosna obaveštajna agencija (SAO) tvrdi da Srbija i Rusija špijuniraju njihovu državu jer Beograd i Moskva doživljavaju EU i NATO kao pretnju!

U najnovijem izveštaju o bezbedonosnim rizicima hrvatski obaveštaci navode da su "meta obaveštajnog delovanja neprijateljskih država koje NATO i EU doživljavaju kao pretnju".
Iako se u dokumentu ne spominju direktno Srbija i Rusija, zagrebački mediji navode da se ovo odnosi upravo na njih. Naši analitičari i bezbedonosni stručnjaci, na drugoj strani, tvrde da Zagreb ovakvim izveštajem zapravo pokušava da opravda svoje špijunske aktivnosti prema Srbiji, za koju je i te kako zainteresovana zapadna vojna alijnsa, pre svega zbog saradnje sa Rusijom.

Hrvatski agenti u izveštaju ističu da "države koje motre na njiih" žele da odvoje region od evroatlantskih integracija, te da su im potrebne informacije "iznutra".
- Hrvatska je meta obaveštajnog delovanja pojedinih država koje NATO i EU percipiraju kao siguronosni izazov ili pretnju, a koje na prostoru jugoistočne Evrope žele da ostvare uticaj koji nije u skladu sa evroatlantskom perspektivom tog područja. Tema interesa stalnih obaveštajaca su, kako se dodaje, hrvatski stavovi u NATO i EU, hrvatska politika prema jugoistoku Evrope i privreda - piše u dokumentu SOA.

General Vladimir Lazarević komentarišući ove navode, kaže da Zagreb ovako pokušava da sakrije svoje obaveštajne aktivnosti prema Srbiji.
- Rekao bi naš čovek: Leto je, pa nema snega da prikrije tragove... Sve je dakle ovde jasno. Već mesecima traje udruženo delovanje iz regiona, krajnje negativno po pitanju našeg najvećeg nacionalnog problema, Kosova i Metohije, ali i po svemu ostalom što se dešava kod nas ili se tiče nas. Napada se parada u Nišu, podržavaju se protesti dela opozicije, priprema se paravojska lažne države Kosovo, ruši naša vojno-tehnička saradnja sa Rusijom... Bilo bi tačnije da se kaže da je Srbija žrtva obaveštajnog rata – ističe Lazarević.

Politikolog Aleksandar Pavić
ocenjuje da je centar hrvatskog identiteta i politike kompleks prema Srbiji.

- Hrvatska drugačije ne može da se orijentiše u vremenu i prostoru. Izveštaj hrvatske SOA zvuči kao odlomak iz neke nove verzije "Balkanskog špijuna". Istina je, međutim, sasvim obrnuta. Hrvatsko obaveštajno prisustvo u Srbiji je od raspada SFRJ ili najjače ili među najjačim. Hrvatska vodi neprestani rat protiv Srbije, čak i kada se ne puca. Ovaj najnoviji izveštaj njihove obaveštajne službe samo je nastavak rata drugim, propagandnim sredstvima. Uz to, to je i svesno prizivanje još jačeg NATO pritiska protiv Srbije, kao i ruskih regionalnih interesa – upozorava Pavić.
 
Mekejn%20Bler%20i%20Alek.jpg



07-03-16-danas.jpg
@Mitino omiljeno stivo...
 
webmen-е, за свако средство постоји и противсредство.. И не гледај превише СФ лимунаде! :)
Protiv sredstvo, pa nije to vakcina , kakva protivmera :
Zato sto su elektronsko nepismeni zato su i balkanci predvidivi .
Kad se setim samo kako je celu drzavu gazda jezda prisluskivao preko zlatnih tabakera i skupocenih satova na koje su se polakomili srpski ministri.
 
Moju tvrdnju da si žrtva i zavisnik svinjformer medija demantuješ kako? citiranjem svinjformer medija?
Stvarno si šampion, izraziti favorit
Ахам........ све што није твоја плаћеничка НАТО/ЕУ пропаганда е то је ондаК "свињформер" - :hahaha:
Ја постављам оне текстове за које верујем да су интересантни и другим корисницима - а то што ти верујеш да си као модератор задужен да стално нападаш кориснике због текстова који ти се "не уклапају" то неће променити мој приступ без обзира кколико ме ти будеш јавно вређао и нападао.
Боље би било ако већ овако радиш ДА ВИ МОДЕРАТОРИ ОБЈАВИТЕ СПИСАК МЕДИЈА ЧИЈЕ ЈЕ ТЕКСТОВЕ ЗАБРАЊЕНО ОБЈАВЉИВАТИ - ПА ДА БУДЕМО НАЧИСТО О ЧЕМУ СЕ ОВДЕ РАДИ !!!
 
@ Mito jel ti stvarno verujes u ovakve gluposti ? Zamisli koliko je istinito da rezimski tabloid, obajavljuje osetljive teme po nacionalnu sigurnost.
Naivan si kao Segedinska sobarica !
Не верујем ни једном медију - ни прорежимском ни антирежимском.... али сматрам да ћу се боље снаћи ако имам више информација са свих страна......
 
Не верујем ни једном медију - ни прорежимском ни антирежимском.... али сматрам да ћу се боље снаћи ако имам више информација са свих страна......

A kako misliš da se snađeš kad sa svih strana imaš gomilu DEZinformacija?
 
A kako misliš da se snađeš kad sa svih strana imaš gomilu DEZinformacija?
Па полакооооооо......... до сада сам увек унапред проваљивао шта ће се десити упоређујући све информације........
 

Back
Top