Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.507
ObojeOd cura Ili nekih cobana
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ObojeOd cura Ili nekih cobana
Znam devojku koja mi je pricala kako je decko doveze do stana i onda ona uzme taksi i prati ga da vidi da li je otisao kuci
Da li i vi spijunirate partnere ili im brljate po mobilnom?
Ne nikad, ni mene parter,znam primjera gdje zena ili muz provjeravaju telefon, to je i jako nekulturno,naljutio bi se kad bi to saznao, drugu sam napravio problem ,poslao mu slike sa feste i djevojka mu provjerila telefon,nije mi tu uopste palo na pamet da to moze da uradi,nista posebno samo je njegova bivsa sa nama bila,zagrljeni se slikali itd.ovo prvo ne,to bi mi vec bilo previse..telefone jesam proveravala ko trazi taj i nadje tako da se vise sa tim ne bavim mada meni djavo ne da mira nikad.
Jel joj se barem isplate sve te pare koje je spičkala na taksi?Znam devojku koja mi je pricala kako je decko doveze do stana i onda ona uzme taksi i prati ga da vidi da li je otisao kuci
Da li i vi spijunirate partnere ili im brljate po mobilnom?
Mladost sve ok,sa godinama se ogugla.Gleda covek sebe jer se niko ne osvrne ako se sam ne osvrnes na sebe.Kruto je ali je tako.to nekad,sad vise ne
saznala je da je isao kuciJel joj se barem isplate sve te pare koje je spičkala na taksi?
Jel nešto saznala?