- Poruka
- 134.080
da li njih nose samo homoseksualci? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vododinamicnema jok brate, bolje su za plivanje, klize po vodi![]()
Sta ih nisi nosio kada si bio malida li njih nose samo homoseksualci?![]()

ti, ja i vaterpolistida li njih nose samo homoseksualci?![]()
ti, ja i vaterpolisti
za vas dvojicu ne znam 
Jesam seljak nikad cuo za toda li njih nose samo homoseksualci?![]()
Višeslojno skidanje

Da bolje zabalaviVišeslojno skidanje![]()
Ja sam tek ubogi ljubavnik, ocvali intelektualni mrsimud što stoji za šankom u lokalnoj konobi srčući vinjauk na crtu i zapliće jezikom dok rošavim učenicama srednje medicinske objašnjava životne istine.
Ja sam tek rekvizit za karirane papuče, treger majicu i Yassinu trenerku sa radničkih sportskih igara.
Istinski švaler je instinktivni lovac, njemu žene nisu trofej nego potreba; kao hrana, kao vazduh. Švaler u očima nosi vatru, a na brcima horgošku papriku.
On nosi Carrera farmerke na golo telo; on nosi usku belu majicu kratkih rukava; on pod rukavom nosi kutiju mekog marlbora, u džepu majice svežanj novca. On vozi Jawu 350. On na plažu dolazi bez peškira. On će na plaži uzeti peškir i vlasnicu. On ne nosi rezervne kupaće. On nosi isključivo spido.
Ja u vodu ne ulazim. Priđem, ali me ladan dašak koji s vode dune otera nazad pod topolu da vidim dal mi se pivo nije zagrejalo.
Švaler se ne plaši vode. Švaler u vodu ulazi hrabro. Švaler se isprska oko srca i za vrat. Švaler skoči lastu u 30 cm dubine.
On iz vode izranja zalizane frizure. On izranja uz tuljanov zov. Švaleru nikad ne vise slinci kad izroni.
Švaler izlazi iz vode elegantno i odlučno poput vindzorskog pastuva. On se ne sapliće u pesku i ne diže mulj. On istresa vodu iz ušiju skačući na jednoj nozi. On na licu mesta radi 20 sklekova.
On prilazi medicinskoj sestri, pravoj, jedroj i plavoj; vodi je u restoran na škembiće i špricer. Sa drugaricom, naravno.
On ih očarava. On zakazuje dejt.
On seda na motor i odlazi u zalazak sunca da bi se spremio za veče koje ga čeka. Subota je. Švaleru je svaki dan subota.
To je švaler kakvog zamišljam.![]()
Evo ti ok spido sasvim:Spido kupaće gaće čuvene , ali obavezno one svetlo plave, penzionerske ali uz njih obavezno ide tetovaža iz JNA, veliki dlakavi pivski stomak, popucali kapilari na nogama i povišen krvni pritisak ono kao propratni detalji i dodatna "oprema". :d

Znam da je glupo da čovek sam sebe citira, ali već godinama ponavljam iste stvari, pa evo - o spido gaćama i ko ih nosi:
Sve ok, Kris.Izvini kolega ali ovo je, što bi rekla deca, teški krindž.

Uspela sam jedan i po pasus da procitamIzvini kolega ali ovo je, što bi rekla deca, teški krindž.
Ne znam ali hocu zlatne obavezno da kupim i hodam po plazi da gledam reakcijeda li njih nose samo homoseksualci?![]()