Špicaste cipele - ženska strana

Što se tiče špićastih cipela moje je skromno mišljenje da nema do Louboutin so Kate.
P0.jpg

meni se svidjaju lakovane spicaste cipele jer su mnogo elegantne

posebno mi se svidjaju lakovane spicaste cipele s visokim stiklama preko 11 cm

mnogo su lepe ove spicaste cipele sto je neko vec postavio na slici gore i zelim ih da budu deo moje kolekcije cipela i cizama

evo sad sam primetio da su lakovane spicaste cipele cim se sijaju na svetlu, a mozda i u mraku

jako mnogo zelim da imam u posedu bar jedan par lakovanih cipela s stiklama preko 11 cm kao sto su te na slici

spicaste lakovane cipele da bude sto veci spic to je bolje i stikle bar 14 cm

gde ima da se kupe lakovane spicaste cipele s visokim stiklama da nisu puno skupe, a elegantne?

spicaste lakovane cipele s visokim stiklama 14 cm cu imati na doceku nove 2025. godine

trenutno sam u mat spicastim cipelema s visokim stiklama 12 cm

svake spicaste mat ili lakovane cipele s visokim stiklama bi mi jako lepo stajale uz siroke farmerke zvoncare

nemam ni jedne spicaste mat i lakovane cipele s svisokim stiklama ispod 12 cm

spicaste lakovane cipele s visokim stiklama su elegatne i zato treba imati jos jedan par istih u cipelarniku

moje drugo ime je dzindzer konor i i zanimaju me samo mat i lakovane cipele s visokim stiklama preko 11 cm

spicaste cipele s visokim stiklama se mogu zamaskirati dovoljno sirokim i dugackim pantalonama i farmerkama pa nece niko primetiti da se nose visoke stikle

vestice, da li si u spicastim cipelama s visokim stiklama dok vozis metlu?

spicaste cipele s visokim stiklama su samo za svecane prilike jer su puno elegantne

Muskarci su odgovarali i mozda ce poneko jos na https://forum.krstarica.com/threads/spicaste-cipele.1015740/ sa manje vise usaglasenim stavom - Spicaste cipele - Da! Seksi!

E sad zenska strana...

Sta porucuje zena koja obuce spicaste cipele?
Sta zene misle o zenama koje nose spicaste cipele?
Nosite li spicaste cipele? Zasto da, zasto ne? U kojim prilikama?
Koju vrstu (materijala) ?
Kad bi u njima video srednjevekovne sprave za mučenje i deformisanje stopala - ne bi bile ni Da ni Seksi
Vidi, što su špcastije- to ti više sabijaju prste. Probaj da hodaš u tako nečem. :D
Jedina normalna varijanta je da se špic nastavi posle prsiju, što bi produžilo dužinu cipele za 4 broja pa bi stopalo izgledalo kao Pepeljuginim sestrams Anastaziji i Grizeli

Back