Špicaste cipele - ženska strana

Nemoguća Могућност

žestoko ozbiljno neozbiljan
VIP
Poruka
10.225
Muskarci su odgovarali i mozda ce poneko jos na https://forum.krstarica.com/threads/spicaste-cipele.1015740/ sa manje vise usaglasenim stavom - Spicaste cipele - Da! Seksi!

E sad zenska strana...

Sta porucuje zena koja obuce spicaste cipele?
Sta zene misle o zenama koje nose spicaste cipele?
Nosite li spicaste cipele? Zasto da, zasto ne? U kojim prilikama?
Koju vrstu (materijala) ?

Sta porucuje zena koja obuce spicaste cipele?
Nerviraš na sopstvenu odgovornost.
Sta zene misle o zenama koje nose spicaste cipele?
Pojma nemam za druge ali ja mislim da je ne treba nervirati.
Nosite li spicaste cipele? Zasto da, zasto ne?
Ne jer su neudobne. Stopala, pogotovo prsti, vrlo brzo počnu da bole, postanem nervozna i imam želju da šutnem nekoga.
Koju vrstu (materijala) ?
Logično sve vrste su neudobne jer nisu pravljene za hodanje već samo za gledanje.
Zašto manekenke, glumice, modeli uglavnom nose zatvorenu obuću? Jer su im stopala, prsti unakaženi od visokih peta, špicastih cipela, neudobne obuće koju moraju zbog posla da nose satima. Pojave se čukljevi koji em izgledaju ružno em deformišu svu obuću koju nose em bole do besvesti. Samo mogu reći jadne žene šta sve moraju da istrpe.

Pa šta ti misliš šta je špicasto? Da znam šta da odgovorim i da li spadam u one koje vole ili ne.

tako mi i treba ;) krenuli su detaljcici :)

kaze jedan moj drugar - muskarci su u 8 boja, zene kazu to je ona boja izmedju ciklama i prljavo roze, muskarci kazu - crvena! one tirkizno-zeleno - muskarci ili je plavo ili je zeleno....

Dakle koliko spicaste? Citiracu drugog drugara - spicaste tako da mogu da se gaze mravi po coskovima!

Eto - spicaste. Nisu blago zaobljene, nisu patkaste, nisu kockaste, ovalne - dakle spicaste, pa na spic! :)
... na drugoj temi ima cak i neka slika.

uf

tako mi i treba ;) krenuli su detaljcici :)

kaze jedan moj drugar - muskarci su u 8 boja, zene kazu to je ona boja izmedju ciklama i prljavo roze, muskarci kazu - crvena! one tirkizno-zeleno - muskarci ili je plavo ili je zeleno....

Dakle koliko spicaste? Citiracu drugog drugara - spicaste tako da mogu da se gaze mravi po coskovima!

Eto - spicaste. Nisu blago zaobljene, nisu patkaste, nisu kockaste, ovalne - dakle spicaste, pa na spic! :)
... na drugoj temi ima cak i neka slika.

uf
Nije to dovoljno detaljno. :aha:

1731579329833.png

lepo ali neudobno
prsti zgužvani peta iskače iz ležišta.
trebalo bi kuputi gumeni dodatak koji kobajagi zalepi petu za cipelu.
i sveukupno cipele stoje ispod stola, niko ih ne primeti a osoba koja ih nosi pretrpi mučenje u bolovima

izašlo iz mode bar ove svakodnevne, nisu lepe ni predimenzionirane platforme nema više lepe i udobne obuće
pa obzirom da u izlozima više nema cipela koje mi se sviđaju
počela sam da nosim patike :heart:

Pogledajte prilog 1642083
lepo ali neudobno
prsti zgužvani peta iskače iz ležišta.
trebalo bi kuputi gumeni dodatak koji kobajagi zalepi petu za cipelu.
i sveukupno cipele stoje ispod stola, niko ih ne primeti a osoba koja ih nosi pretrpi mučenje u bolovima

izašlo iz mode bar ove svakodnevne, nisu lepe ni predimenzionirane platforme nema više lepe i udobne obuće
pa obzirom da u izlozima više nema cipela koje mi se sviđaju
počela sam da nosim patike :heart:
Ove su mi predivne. Jako volim vidjeti ovakve špićaste cipele na ženama, pogotovo ako su u kombinaciji sa najlonkama. Ne sviđaju mi se baš dugački špicevi kakvi su bili u modi prije 20-ak godina.

Back