Spektakularno! Ovako će izgledati EXPO 2027

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preterano bacanje novca na taj EXPO je ono što Srbiji realno ne treba. Mnogo se špekuliše u vezi toga, ali iznosi o kojima se priča su zabrinjavajući. Voleo bih da vlast iznese tačne i jasne podatke o troškovima.

******и је пре пар недеља рекао да су трошкови за тај ГРАНД продакшн ивент износити ''само'' 2,5 милијарде евра. (Је л' смо ми то пртимљени ЕУ или је Крурти решио да доведе у ред?) #СамоЗадругуПратим

Koliko samo predrasuda, potcenjivanja, osudjivanja.. zbilja nemate realnu osnovu, već ničim potkrepljenje tvrdnje. Dakle, sve same negativnosti i unapred formirana mišljenja. Na stranu što za nekakve ozbiljne "analize" treba relevantno znanje tj stručnost.
"Komentari" su kao da se radi o nekoj nama neprijateljskoj državi.. čast izuzecima?

Koliko samo predrasuda, potcenjivanja, osudjivanja.. zbilja nemate realnu osnovu, već ničim potkrepljenje tvrdnje. Dakle, sve same negativnosti i unapred formirana mišljenja. Na stranu što za nekakve ozbiljne "analize" treba relevantno znanje tj stručnost.
"Komentari" su kao da se radi o nekoj nama neprijateljskoj državi.. čast izuzecima?
Коруптивно надувавање цене пројекта је АКТ ПРОТИВ ИНТЕРЕСА ДРЖАВЕ СРБИЈЕ и СРПСКОГ НАРОДА.

Шта ти није јасно?

Poslednja izmena:

Pa zato što je to kao da imaš recimo malo novca, nemaš za osnovne potrebe, živiš u garsonjeri, i onda ti dođe neko i kaže dođi da pogledaš moju velelepnu kuću, da vidiš kako sam je opremio ! I onda počne da ti pokazuje spavaću sobu sa specijalnim svetlom, dnevnu, soba za svakog klinca, gostinjska soba...

U najmanju ruku ti dođe da kažeš baš se radujem za tebe :mrgreen:

MEĐUTIM, onda kada saznaš da je tu velelpnu kuću koja tebi lično ni za šta ne treba, sagradio od novca iz budžeta ili delom od nekog tvog novca, onda ti dođu i gore misli u glavu.

Neno, to se gradi iz kredita koji ćemo svi otplaćivati decenijama. A zarađeni novac će biti samo mali deo uloženog. Plus te hale posle treba održavati. Plus, novac koji kažu da će uložiti je mnogo veći od onog koliko to zaista košta. Prvo mi kaži za šta je potrošeno 65 miliona kod rekonstrukcije ŽS u NS? Kada je recimo budžet za obnovu sličnih zdanja u EU višestruko manji? Lepo ti ljudi pišu, ali ti izgleda kao po nečijem nalogu sve to previđaš.

Направи неку огрлицу са перлама, поклони ми и каже: "дођеш ми 100 хиљада евра".

Експо пљачка укратко

A meni to deluje još gore, kao da neko umire od teške bolesti, a onda ti dođu i kažu hajde da se preseliš u ovu velelepnu kuću, pogledaj kako je sve sjajno.
Ti ono umireš od bolova i od bolesti, ali nećeš dobiti ni lek ni terapiju već da uživaš što valjda umireš u sjaju.

@Paula
Na to ces se vala nacekati

Koliko ja znam EXPO je globalni vašar. Znači, biće razne izložbe. Ne znam koliko tu za iznajmljivanje štajgi dobija Srbija. Možda to ne shvatam kako treba ? :mrgreen:

to mi liči na ono kada golja kupuje mercedes od kredita da se pokaže.. čim se malo pokvari ne zna šta će s njim jer održavanje košta više i od tog kredita.

Ko je Dušan Borovčanin direktor preduzeća „Expo 2027“?

Prema biografiji na sajtu Univerziteta Singdinum Borovčanin je rođen 28.11.1991. u Beogradu.

Prodekan je za nastavu i docent na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment, Univerziteta Singidunum u Beogradu gde je diplomirao i doktorirao.

Gostujući je profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Strazburu.
Prema biografiji na Linkedinu, od 2014. do 2016.godine bio je potpredsednik Studentske konferencije univerziteta Srbije (SKONUS).
Pre toga radio je po hotelima. Kroz projekat prakse radio je u hotelima Square Nine i Holiday Inn u Beogradu, a godinu dana je bio asistent direktoru prodaje u Mona plaza hotelima.

Borovčanin je dobitnik priznanja „The meeting star“ kao najuticajniji predstavnik destinacije u Evropi od strane Kongres Magazina. Nosilac je stipendije Ministarstva prosvete, nauke i visokog obrazovanja kao jedan od 1.000 najtalentovanijih mladih istraživača u zemlji.

Član je uređivačkog odbora dva međunarodna naučna časopisa „Academica Turistica – Tourism and Innovation journal” i “International Journal of Business Events and Legacies”.

Govori, francuski, engleski i italijanski jezik. Zaljubljenik u sport, turizam i hotelijerstvo. Ponosni finišer preko 10 polumaratona i rekreativni teniser, navodi se u biografiji.

Bonitet.com

https://bonitet.com

Ko je Dušan Borovčanin, novopostavljeni direktor …

***************************************************************************************************************************
Impozantna karijera i stručnost direktora preduzeća EXPO 27. ..a da bi neko nešto iole relevantno prosudio i rekao trebalo bi da mu bude iole suprostavljen po znanju i stručnosti date oblasti tj tematike.

Ko je Dušan Borovčanin direktor preduzeća „Expo 2027“?

Prema biografiji na sajtu Univerziteta Singdinum Borovčanin je rođen 28.11.1991. u Beogradu.

Prodekan je za nastavu i docent na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment, Univerziteta Singidunum u Beogradu gde je diplomirao i doktorirao.

Gostujući je profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Strazburu.
Prema biografiji na Linkedinu, od 2014. do 2016.godine bio je potpredsednik Studentske konferencije univerziteta Srbije (SKONUS).
Pre toga radio je po hotelima. Kroz projekat prakse radio je u hotelima Square Nine i Holiday Inn u Beogradu, a godinu dana je bio asistent direktoru prodaje u Mona plaza hotelima.

Borovčanin je dobitnik priznanja „The meeting star“ kao najuticajniji predstavnik destinacije u Evropi od strane Kongres Magazina. Nosilac je stipendije Ministarstva prosvete, nauke i visokog obrazovanja kao jedan od 1.000 najtalentovanijih mladih istraživača u zemlji.

Član je uređivačkog odbora dva međunarodna naučna časopisa „Academica Turistica – Tourism and Innovation journal” i “International Journal of Business Events and Legacies”.

Govori, francuski, engleski i italijanski jezik. Zaljubljenik u sport, turizam i hotelijerstvo. Ponosni finišer preko 10 polumaratona i rekreativni teniser, navodi se u biografiji.

Bonitet.com
https://bonitet.com

Ko je Dušan Borovčanin, novopostavljeni direktor …

***************************************************************************************************************************
Impozantna karijera i stručnost direktora preduzeća EXPO 27. ..a da bi neko nešto iole relevantno prosudio i rekao trebalo bi da mu bude iole suprostavljen po znanju i stručnosti date oblasti tj tematike.

Morala sam da pogledam SCOPUS, tamo se nalaze svi koji se bave prirodnim ili društvenim naukama.
Nađoh čoveka
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57301312900
Znači, h indeks 2, radova 8 i to kojih ? Citata ukupno 16 :mrgreen:

1737575442059.png

Ima jedan rad iz 2020 koji je objavljen negde malo bitnije.
Sa ovim rezultatima na Univerzitetu u Beogradu ne bi mogao da bude vanredni profesor, kao što je na Singidunumu.

Naravno, Singidunum
Jasno je da bojkotuju UB. Ili niko sa UB neće u tome da učestvuje? :) mislim kako sarađivati sa plagijatorom doktorata?

Morala sam da pogledam SCOPUS, tamo se nalaze svi koji se bave prirodnim ili društvenim naukama.
Nađoh čoveka
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57301312900
Znači, h indeks 2, radova 8 i to kojih ? Citata ukupno 16 :mrgreen:

Pogledajte prilog 1674995
Ima jedan rad iz 2020 koji je objavljen negde malo bitnije.
Sa ovim rezultatima na Univerzitetu u Beogradu ne bi mogao da bude vanredni profesor, kao što je na Singidunumu.

Naravno, Singidunum
Jasno je da bojkotuju UB. Ili niko sa UB neće u tome da učestvuje? :) mislim kako sarađivati sa plagijatorom doktorata?

Back