Speed Dating

Urwald

Primećen član
Poruka
587
Šta mislite o tome da se organizuje speed dating veče u nekom lokalu u BG-u?

Speed dating je društveni događaj ili organizovani susret (najčešće u nekom baru) gde pojedinci imaju priliku da upoznaju potencijalne partnere ili prijatelje u kratkim, unapred određenim vremenskim intervalima. Ovaj koncept je često korišćen kako bi se olakšalo upoznavanje ljudi u svrhu romantike ili prijateljstva, a posebno je popularan među osobama koje nemaju puno vremena ili prilika za tradicionalno upoznavanje.

Uobičajeni format speed datinga uključuje grupu muškaraca i žena koji se rotiraju kroz seriju brzih razgovora sa potencijalnim partnerima, obično u trajanju od 3 do 10 minuta po razgovoru. Nakon svakog razgovora, učesnici obično obeleže na svojim karticama da li su zainteresovani za dalji kontakt sa osobom koju su upoznali. Na kraju događaja, organizatori analiziraju ove ocene i pomažu učesnicima da se povežu sa osobama koje su pokazale međusobni interes.

Inače, ovo je neki primer zašto Speed Dating "ne funkcioniše".

Bacite pogled pa komentarišite utiske 😁

Meni to deluje kao jos jedna plitka igra ostavljanja praznih utisaka. Otisao bih zezanja radi obavezno i redom bih krizio karticu kako ni jedna nije za mene a onda bih trazio da vidim menadzera i svadjao se sa njim sto sam trazio servis koji nije bio ispunjen pred svim kandidatima.

Pih, pa to je bilo u bg, možda još ima
Ja se bila prijavila.... Negde hm 2008? Tako nešto. Bila sam 2 puta. Mnogo me zanimalo.
Mislim da je kul. Samo što tada nisu pravili nikakvu prethodnu selekciju

Loša strana je to što iako sam popunjavali neki upitnik nismo baš bili kompatibilnost i nije bilo prethodne selekcije sa fotkama. Znači potpuno nove osobe vidiš.

Lično bih krenuo od organizovanja večeri forumaša recimo subota ili nedelja od 16:00 do 20:00
Izabere se neki kafić čisto radi prijateljskog druženja da se osobe vide prvi put.
Next step speed dating veče sa najavama (Telegram ili slična grupa) osobe znaju koga mogu da očekuju i već imaju neku ideju za nešto pa šta bude

Ali ovde se već ljudi znaju, kapiraš.
Ko neželi da otkrije identitet neće ni učestvovati, ko otkriva taj je već stavio sliku. Ko je želeo već je slao PP, nema potrebe za tim

Tu je poenta da za kratko vreme vidiš potpuno nepoznate osobe. Prvi put vidiš. Zamisli mene na tom fekringu forumaša, prvo smešno dugo svi već svašta znaju o meni 😂, šta bi me pitali?
Potpuna glupost.
Fofumaš su se družili jednostavno. Samo se organizuje žurka, kakva forma to je bzvz. Ako već želi neko da se druži

To su izvestaceni susreti....mada svaki sastanak je neka promena.....ali sta ce to kada postoje razlicite drustvene mreze instagram, fejs badu instagram....tako da nema potrebe za tim sastancima

Šta mislite o tome da se organizuje speed dating veče u nekom lokalu u BG-u?

Speed dating je društveni događaj ili organizovani susret (najčešće u nekom baru) gde pojedinci imaju priliku da upoznaju potencijalne partnere ili prijatelje u kratkim, unapred određenim vremenskim intervalima. Ovaj koncept je često korišćen kako bi se olakšalo upoznavanje ljudi u svrhu romantike ili prijateljstva, a posebno je popularan među osobama koje nemaju puno vremena ili prilika za tradicionalno upoznavanje.

Uobičajeni format speed datinga uključuje grupu muškaraca i žena koji se rotiraju kroz seriju brzih razgovora sa potencijalnim partnerima, obično u trajanju od 3 do 10 minuta po razgovoru. Nakon svakog razgovora, učesnici obično obeleže na svojim karticama da li su zainteresovani za dalji kontakt sa osobom koju su upoznali. Na kraju događaja, organizatori analiziraju ove ocene i pomažu učesnicima da se povežu sa osobama koje su pokazale međusobni interes.

Inače, ovo je neki primer zašto Speed Dating "ne funkcioniše".

Bacite pogled pa komentarišite utiske 😁
Idi.."speed dating"!

Back