SPEED DATING

culi ste za speed dating? sigurno ste videli barem u nekoj seriji? gomila muskih gomila zenskih, gomila stolova...svako dobije odredjeno vreme sa svakim, parovi se rotiraju, dobar nacin da za vece "odradis" veci broj "kandidata". e pa ima i u bg-u... pre neko vece u movie bar-u, sedim sa drugaricama posle filma kad ono deki-voditelj zgrabi mikrofon i krece da vodi speed dating...:shock::shock: ili je bar licilo na to nisam se unosila previse...

jeste probale? sta mislite o istom-zezanje ili ocajanje ili jednostavno modernija varijanta agencija za poznanstva? ono sto je mene zapanjilo sto je velika vecina mladih- od dvadesetih do max. ranih tridesetih... pa sam pomislila, ma samo se zezaju... nije valjda da je to najbolji nacin za upoznavanje potencijalnih sta-god danas?

evo nadjoh kako funkcionise u svetu"Speed-dating događaji su na raspolaganju svakome, potrebno je samo da se učlanite u speed-dating agenciju, uglavnom on-line, platite članarinu i date im osnovne podatke poput vašeg imena i starosnog doba. Kad stignete na mesto događaja, dobijete bedž s imenom ili brojem, i list za bodovanje. Dalje, upoznajete se sa oko 30-ak pojedinaca/samaca u roku od 90 minuta. Štiklirate ime/broj muškaraca koji su vam se svideli, zatim predate bodovani list organizatorima i tu se veče završava. Narednog dana, primate e-mail s detaljima muškaraca koji su takođe štiklirali vas. Zatim preko organizatora možete da razmenjujete e-mail-ove jedni s drugima."

Па, не знам...
Вероватно кад зађеш у неке године постаје све теже да нађеш особу која ти одговара.
Е, сад то што ја за та три минута не бих ништа урадила - то је мој проблем, вероватно некима такав начин упознавања одговара, па онда што да не!?

Ovo znači da očekujete da se na ovakvim skupovima okupljaju lake žene i laki muškarci....

Ako nisu laki, onda ti džaba što si došla da bi se zabavila sa macanom, kad macan nije glup , pa da tebi služi za zadovoljavanje sujete da si super riba....

Ako je laganica ,onda su to skoro kamene fave ili masne fote,noćni klub.

Ako nije onda neće biti baš da možeš da ušećeš i pokupiš dijamant....

Ovo znači da očekujete da se na ovakvim skupovima okupljaju lake žene i laki muškarci....

Ako nisu laki, onda ti džaba što si došla da bi se zabavila sa macanom, kad macan nije glup , pa da tebi služi za zadovoljavanje sujete da si super riba....

Opet si promasio temu :D

hah...u rl eliminišem odmah.....kakva 3 minoota..........ali je fora šo nekad.....čovek ne primeti sooper osobine...neke divne osobine za koje treba mnogo vremena....meni se dešavalo 3 najbolja poota u životu.......misim... upalio sam posle skoro godinu dana.......al to je bila ljoobav.............al dobro, rođaci..............pa je l znate koliko ima usamljenih ljoodi..........i ovaj speed zvooči kao sooper zezanje............šo bi ti ljoodi odmah bili škartovi ili tako nešto...........misim da uopšte nije ni loše imati i takvo iskoostvo........ako ništa.....onda da proveriš svoju mogooćnost brze procene......

........obostrano su se štiklirali...kao posotoji poen za dopadljivost na prvu loptu.......misim, to kod mene ne bi upalilo jer sam sporać...........nastavak je mejl......i onda učesnici sami vide da li žele da ponovo da se sretnu.......to je vrlo sličan način upoznavanja kao i preko neta.....samo obrnooto....u tome je prednost speed-a...........vidiš mu oči pa ondak....... ( .

Da li ste vi upoznati sa ovim fenomenom iz Engleske, koji slavi uspehe po celom svetu?

Ukratko: organizacija - koju mozete i vi da oformite - organizuje susret u kaficu na koji dodju single muskarci i zene (po 15, 20 komada od svakog pola - toliko svi poznajemo). Ima 15-20 stolova (recimo zene sede, muskarci cirkulisu, ili obrnuto). I imate tri minuta da se upoznate sa svakim - cim cujete zvono, morate da idete dalje, bez obzira da li vam se osoba svidela ili ne. Na papiricu koji ste dobili od organizatora mozete da zaokruzite da li ste zainteresovani za dalju komunikaciju sa svakim od kandidata (i onda dobijete njihov mejl, ako i oni vas zaokruze na svom papiricu) ili ne.
Ne predstavljate se imenom i prezimenom, svako od vas dobije neki pseudonim. Tako da mozete da budete iskreni samo sa ljudima koji vas zainteresuju... Smisljeno za one koji nemaju vremena da se upoznaju... i tako za jedno vece - za sat vremena - upoznate dvaest single frajera :lol: Ja bih ladno isla, kad bih bila single - uvek mogu da kazem da idem iz radoznalosti ili da se zezam... a mozda i naleti neki macan :lol:

Samo mislim da organizatori treba da provere - u licnoj karti - da su ucesnici stvarno single :lol:

Meni je to baš bezveze ..... moram da sednem 20 puta ispred 20 nepoznatih muškaraca i da probam da ih animiram u roku od 3 minuta :shock:
Šta reći čoveku za 3 minuta .... Kako uopšte neko može da ti se dopadne za 3 minuta ..... Ne znam, meni je to malo bezveze.

Znači sve se opet svodi na fizički izgled, što znači da manje atraktivne devojke i mladići pri ovim sastancima i nemaju mnogo šanse i dalje ostaju ''single''.

Ma dobro to je bilo više metaforično rečeno ... ali sve jedno glupo mi je ... ne znam šta bi taj muškarac mogao da uradi za 3 minuta, da ja poželim da mu dam telefon ... Sem da ne izgleda kao Bred Pit, pa da se naložim na to :mrgreen: ... Ali taki ne bi došao na speed dating :lol:

Moja drugarica je novinarka i išla je na jedno takvo okupljanje da bi napravila reportažu .... He he he .... kako se završio speed dating u Srbiji ... pa već pretpostavljate :lol: neslavno i sramno :lol:

E da uglavnom su bili kao neki dobri frajeri koji su bili u vezama, a došli da se zezaju .... pa su shodno tome i tražili devojčice kratkih suknjica i dužih nožica ..... :mrgreen:

forumashki spid dating...
za forumashice je tri minuta previshe.... :D
56439584dm0.png

Pa da mi smo takav narod...prvo mislimo da je nesto prosto,nemoralno...isto kao i djevojka koja je seksi obucena odmah dobija "epitet" qrva.....

Mislim da treba dati sansu ljudima koji nemaju partnera...a sve ih je vise.....:)

Meni je to baš bezveze ..... moram da sednem 20 puta ispred 20 nepoznatih muškaraca i da probam da ih animiram u roku od 3 minuta :shock:
Šta reći čoveku za 3 minuta .... Kako uopšte neko može da ti se dopadne za 3 minuta ..... Ne znam, meni je to malo bezveze.

Znači sve se opet svodi na fizički izgled, što znači da manje atraktivne devojke i mladići pri ovim sastancima i nemaju mnogo šanse i dalje ostaju ''single''.

Uvijek nepoverenje...treba biti oprezan,naravno,ali mislim treba shvatit onako nonsalantno,zezanje...pa ako se rodi ljubav tim bolje...
Inace kod nas kad je bio muski striptiz prvi put...cini mi se da je bilo vise muskaraca kao gledaoca...kao iz zezanja...ali svaka druga predstava je bila sasvim nesto drugo....i zene se samo zezaju...
Svaka novina kod nas prodje kroz rengen,tesku kritiku...a kasnije sve to splasne...:)

Back