Danas nepostoji ama bash ni jedna nacija u svetu koja nema neke jedinice koje se shalju u extremno opasnim i teshkim situacijama! E sad ovde bi mogli da raspravimo koji su bash najbolji u svemu! To bi se sigurno ogledalo u tome koja zemlja, odnosno chije spcijalne snage najvishe prakse imaju! Tako gledano, videcemo nadam se i vashe mishljenje, ja bih se odluchio za Izraelske specijalne jedinice sve obuhvatno poznate pod imenom "Hagana" ili ti Odbrana na srpskom.
Naravno brojne zemlje mogu reci da nimalo ne zaostaju za Izraelom kao npr Rusija, koja takodje ima svoje Spetsnaz koji vec dugo godina operiraju u Checheniji i shire, ili britanski SAS ili mozete chak pomenuti I francuske legionare itd. Jedino mi je zao shto Srbija nema jedno chvrsto i solidno takvo odeljenje, jer naravno brojni ljudi iz politike zele da ih iskoriste u sopstvene interese pa svaki chas formiramo neku drugu org. pa zato slobodno mozemo reci da nijedna org nema neku tradiciju, a stvarno su i vishe nego potrebni!
OUR BOYS!!!
Izraelski T'zanhanim operativci na terenu u Gazi!
Naravno brojne zemlje mogu reci da nimalo ne zaostaju za Izraelom kao npr Rusija, koja takodje ima svoje Spetsnaz koji vec dugo godina operiraju u Checheniji i shire, ili britanski SAS ili mozete chak pomenuti I francuske legionare itd. Jedino mi je zao shto Srbija nema jedno chvrsto i solidno takvo odeljenje, jer naravno brojni ljudi iz politike zele da ih iskoriste u sopstvene interese pa svaki chas formiramo neku drugu org. pa zato slobodno mozemo reci da nijedna org nema neku tradiciju, a stvarno su i vishe nego potrebni!

OUR BOYS!!!

Izraelski T'zanhanim operativci na terenu u Gazi!