Специјална војна операција ће се завршити ракетним ултиматумом. А онда - ко ће први да се повуче. Ако знате Путина, такво се питање не поставља

Арешњик. Балистичка ракета без нуклеарног пуњења.
15-17 маха :lol:
И шта ће Запад сад?
Како су их Руси маестрално надиграли на свим пољима.

Ništa ti ne brini, sve se to rešava dogovorom. Zato i služe sporazumi, da se nađe svima prihvatljivo rešenje. Dakle, ne znam da li si pratio moj mirovni plan koji sam više puta iznosio ovde na forumu, sa manjim modifikacijama izgleda ovako:

Tačka 1. Rusiji pripadaju sve osvojene teritorije + Krim.
Tačka 2. Ostatak Ukrajine postaje član EU i NATO.
Tačka 3. NATO se obavezuje da xxx km od granice nema baze i ofanzivno oružje prema Rusiji.
Tačka 4. Putinu se menja status, od zločica postaje uvaženi predsednik i nastavlja se naftno-gasni multimilionski biznis.

Eto. Jel to dovoljno dobro vama rusofilima? ;)
To bi bila kapitulacija civilizacije pred barbarima, Rusija, Kina, S Koreja, Iran. Tu dogovora nema, kao da se 1943
. ponudi Hitleru da stane rat, a neka zadrži većinu osvojenog. U teoriji je moguće, no onda će bar 20 drugih zemalja napraviti nuklearke, jer vide da od kapitulantskog zapada nema ništa. Realno, barbarski režimi kao ruski, kineski... moraju biti poraženi, no zbog složenosti svega to ne može biti u nekom brzom obračunu. Ovo nije prilika za dogovor, jer se radi o režimima koji ne priznaju pravo.I tu zapad, što uključuje i Japan, Koreju i pomalo nevoljko Indiju mora odlučiti. Ovaj navedeni plan je nešto kao Chamberlainov iz 1938. i od toga na bilo koju stazu- ništa.

To bi bila kapitulacija civilizacije pred barbarima, Rusija, Kina, S Koreja, Iran. Tu dogovora nema, kao da se 1943
. ponudi Hitleru da stane rat, a neka zadrži većinu osvojenog. U teoriji je moguće, no onda će bar 20 drugih zemalja napraviti nuklearke, jer vide da od kapitulantskog zapada nema ništa. Realno, barbarski režimi kao ruski, kineski... moraju biti poraženi, no zbog složenosti svega to ne može biti u nekom brzom obračunu. Ovo nije prilika za dogovor, jer se radi o režimima koji ne priznaju pravo.I tu zapad, što uključuje i Japan, Koreju i pomalo nevoljko Indiju mora odlučiti. Ovaj navedeni plan je nešto kao Chamberlainov iz 1938. i od toga na bilo koju stazu- ništa.
Plači

Prizeljkivala se smrt Putina od trista bolesti.

No zamislimo da je umro Putin pa dosao recimo Misa Medvedev. Hehe. Isto ko sa Lenjinom. Molili boga da crkne pa dosao Staljin.
Pa Putin realno i jeste možda i najblaži od ruskih lidera.
Svako drugi bi mogao biti mnogo oštriji.
Miša Medvedev nije ozbiljan kandidat već je nekakva marioneta koje se nikada neće pitati ni za šta.
Moje neko lično mišljenje je da će nakon Putina doći neko potpuno drugi umesto Medvedeva, ali lično ne znam ko bi to mogao biti.

Pa Putin realno i jeste možda i najblaži od ruskih lidera.
Svako drugi bi mogao biti mnogo oštriji.
Miša Medvedev nije ozbiljan kandidat već je nekakva marioneta koje se nikada neće pitati ni za šta.
Moje neko lično mišljenje je da će nakon Putina doći neko potpuno drugi umesto Medvedeva, ali lično ne znam ko bi to mogao biti.
Да је Друг Зјуганов или покојни Жириновски на челу Русије сада би већ Лондон, Берлин и Вашингтон били у пламену!
Путин је ипак хуманиста!
Али и његов хуманизам има границе!

Krstane, pozdravi mi Dacica, Bajatovica i Vulina, i nadam se da se lepo druzite u tom putinofilskom klubu tamo. :heart: :heart: :heart: :heart: :worth:
Kakve veze ja imam sa njima? Biće da si pomešao lončiće ili te je nacistička propaganda sludila posve ...

Овако ће се завршити Руска СВО!

20241123_223701.png

Meni ovi Rusi uopšte nisu jasni. Umesto da idu putem smirivanja situacije i traženja mirnog kompromisnog rešenja, oni nastavljaju da prete. Da li se to od previše vodke gubi razum, ne mogu da provalim. Daj da neko objasni ljudima da ako počnu da bacaju nuklearne bombe, takve iste će dobiti i po svojim gradovima. Praktično kao da su bacili po sebi. Što bi neko pri zdravoj pameti to uradio? :dash:
nije bas tako. Najjacu PVO na svetu ima Rusija............pa da vidimo dal ce do Rusije da stignu amricke atomke.............a o tome da nekoliko modela hipernadzvucnih raketa mogu da padnu na ameriku i englesku a da to njihova PVO nije cak ni registrovala.
Nemojmo otvarati ovako neozbiljne teme. Zna se ko gospodari danasnjim svetom u sferi vojne tehnologije.

Imam nesto jos jace.

U tvojoj pametnoj Rusiji, im vec ceo vek vlada KGB!!! :cepanje:

Zamisli kakvo je to dno od drustva kada ti toliko dugo vladaju ti olosi, i gradjani Rusije ne smeju ni da pisnu protiv istih.

Ono, agent KGB-a te pozdravi u kafani, ti odmah trcis kuci kod zene da se sakrijes ispod kreveta. :lol:
Русија није моја. Чак ни оно мало земље што ми је од ћаће остало у родном крају.
А да ли си чуо за Макартијев лов на вештице? Да ли знаш да ли има ико на Западу ко није ухођен? Сувише си неупућен да би се могло полемисати с тобом.

Русија није моја. Чак ни оно мало земље што ми је од ћаће остало у родном крају.
А да ли си чуо за Макартијев лов на вештице? Да ли знаш да ли има ико на Западу ко није ухођен? Сувише си неупућен да би се могло полемисати с тобом.
U pravu si, danas je zapadu potreban jedan takav, jer je on znao kako sa vama rusjadijom.

1732435591407.jpeg

A inace, to malo zemlje sto ti je babo ostavio, u potpunoj KGB diktaturi koju prizeljkujes, ne bi bila tvoja.

Bila bi Sluzbina.

U pravu si, danas je zapadu potreban jedan takav, jer je on znao kako sa vama rusjadijom.

Pogledajte prilog 1647059

A inace, to malo zemlje sto ti je babo ostavio, u potpunoj KGB diktaturi koju prizeljkujes, ne bi bila tvoja.

Bila bi Sluzbina.
Макарти је гушио индивидуална права америчких грађана!

Јасно је као дан ко ће врло брзо да се повуче а то је бивши комичар и глумац Володимир Олександрович Зеленски.

Back