Специјална војна операција ће се завршити ракетним ултиматумом. А онда - ко ће први да се повуче. Ако знате Путина, такво се питање не поставља

Јасно је као дан ко ће врло брзо да се повуче а то је бивши комичар и глумац Володимир Олександрович Зеленски.
Потписаће капитулацију.

Чим Трамп ступи на дужност, а можда и пре тога.
Пре тога,Зеленски се боји то за сада добро крије,али ће врло брзо потписати капитулацију.

Пре тога,Зеленски се боји то за сада добро крије,али ће врло брзо потписати капитулацију.
Чини ми се да више и не крије. Отворено је почео да запомаже.

Ima teorije. Već je bilo izjava sa zapadne strane da okupirane teritorije ne mogu da se oslobode niti se Ukrajini uopšte dostavlja oružje da to uradi. Zato sam ja, kao jedna objektivna osoba na ovom forumu (a i šire), smislio trajno rešenje problema: Rusiji da pripadnu teritorije na kojima se trenutno nalaze (i na kojima se zapravo i nalazilo rusko stanovništvo pre agresije), uključujući i Krim a da ostatak Ukrajine ide u Nato kao garanciju da neće dalje biti zlostavljani od strane Rusije (u protivnom svi znamo da bi se sukob nastavio ponovo).
Јел ти то мени поклањаш оно ,што је већ моје?
Како је то великодушно од тебе,баш ти хвала! :D
А ,што се тиче тих назови Гаранција,Путин је на самом Почетку сукоба Запад назвао-Империјом Лажи- а у међувремену не постоји никакав Индикатор који би Руса могао да натера да помисли да се Запад променио,значи Ви лажете чим зинете,Никакве Ваше гаранције не прихватамо и СВО ће бити настављена онако како је то на самом Почетку зацртано-Цела Украјина ће бити денацификована и разоружана.

Nema sta Trump da trazi. Rat je poceo i tu sad nema pogadjanja. Prosto, kao i uvek, onaj koji pobedi izdiktirace svoje uslove.

Rusija ce okupirati celu Ukrajinu, deo ce anektirati a u ostatku ce drzati neu vrstu vojne uprave. To ce pre biti pakao na zemlji nego Svajcarska. Neka vrsta tampon zone prema Zapadu, ali tampon pod ruskom kontrolom.
Ne mora da bude Svajcarska, neka bude makar kao Slovacka pa da Bog vidi Ukrajinu.

Ne budite naivni, neće biti pregovora ni predaje uskoro.

Ništa neće biti rešeno dok ih Tramp ne otkači, ako ih bude otkačio. Ne vidim drugi način da se ovo okonča u 2025.
Zelenski je jako uplašen samo dobro krije da jeste vidi se u njegovim očima i čuje se po glasu da jeste.

On je nesvesno počeo rat,sada traži što pre pregovore i da potpiše kapitulaciju.

U pravu si, danas je zapadu potreban jedan takav, jer je on znao kako sa vama rusjadijom.

Pogledajte prilog 1647059

A inace, to malo zemlje sto ti je babo ostavio, u potpunoj KGB diktaturi koju prizeljkujes, ne bi bila tvoja.

Bila bi Sluzbina.
Цитат:
Управо странка која се највише издаје за бранитеља демократије изгледа да гаји идеју о демократији без грађана, односно баш онаквој „демократији“ каква је некада постојала у комунистичким земљама. Каква је демократија у којој не постоји слободна реч знају они који су имали привилегију да уживају у благодетима „народне демократије“.

Куда иде Немачка?

НЕДАВНИ ПОЛИЦИЈСКИ УПАД У СТАН ШЕЗДЕСЕТЧЕТВОРОГОДИШЊЕГ ПЕНЗИОНЕРА ЗАТО ШТО ЈЕ ПРЕКО ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА МИНИСТРА ХАБЕКА НАЗВАО „МОРОНОМ“ ПОКАЗУЈЕ ДА СТАЊЕ ПОСТАЈЕ СВЕ ОЗБИЉНИЈЕ. ТУЖИЛАШТВО У ТОМ ДЕЛУ ВИДИ ПОЗИВ НА ПОБУНУ. НЕ ТРЕБА СМЕТНУТИ СА УМА ДА ОВО НИЈЕ ПРВИ ПУТ ДА БАВАРСКА ПОЛИЦИЈА РАЦИЈАМА РЕАГУЈЕ НА КРИТИКЕ УПУЋЕНЕ НА РАЧУН ВЛАСТИ.

Ne mora da bude Svajcarska, neka bude makar kao Slovacka pa da Bog vidi Ukrajinu.

iskreno mi podcenjujemo prostor bivseg SSSR. Ja sam bio u RUsiji i Ukrajini i to je civilizacija u rangu Francuske, Bivsa Jugoslavija nasi gradovi, bivse turske kasabe, nesto malo uredjene nekom opstinicom ili gimnazijom mi smo bre kanta za njih. Cast ovim austrijskim delovima, ali npr i jedan Zagreb u poredjenju sa recimo jednim Zaporozjem izgleda kao mala varos...

Dat Boze da mi budemo kao Slovacka

"завршиће се ракетним ултиматумом"

Совјети имају интерконтинентално нуклеарно оружје од педесетих година прошлог века. Хиљаде ракета, хиљаде бојевих глава. Вероватно зато нико није смео нигде да им се супротстави, добили су хладни рат, и сад се воде борбе у Оклахоми.

Шалим се мало, Запад им је узео Источну Немачку, Чешку, Словачку, Мађарску, Бугарску, Пољску, Румунију, Естонију, Летонију, Литванију, разбио Варшавски Пакт, разбио СССР, и тренутно је догурао до оне стране Дњепра, где се ратује на (и иза) руске границе.

Само су Срби довољно детињасти да верују у интерну руску пропаганду.
Putin je uspešno gurnuo i Švedsku, posle stotina godina neutralnosti, u NATO. No small feat.

Back