Specijalci tzv. kosovske policije upali u KBC u Severnoj Mitrovici

nesko101

Elita
Poruka
20.731

Specijalci tzv. kosovske policije upali u KBC u Severnoj Mitrovici​

U KBC u Severnoj Mitrovici jutros je došlo do nasilnog upada od strane specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije.

IZVOR: KOSOVO ONLINE PETAK, 29.09.2023. | 07:45
To je za Kosovo onlajn potvrdio direktor te ustanove dr Zlatan Elek.
Elek kaže da su specijalci Kosovske policije još uvek u bolnici i da vrše pretres, što izaziva uznemirenost kod zaposlenih, ali i kod pacijenata.
"Vrše pretres vešernice i određenih kancelarija na ulazu u bolnicu. Bez ikakvog znanja uprave bolnice i menadžmenta bolnce, dr Dragiša Milović i ja kao direktor, upostavili smo kontak sa njima, rekli su nam da imaju nalog od Suda za pretres.Još se nalaze u bolničkom krugu, veliko je uznemirenje kod pacijenata i zaposlenih", navodi Elek.
Kako prenosi Kosovo onlajn, oklopna vozila specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije nalaze se i u blizini kafića Grej u Severnoj Mitrovici, koji se nalazi na 10 metara od predškolske ustanove "Danica Jaramaz". Roditelji dovode decu koja su prestravljena prizorom, a prisutan je i Euleks. Tzv. Kosovska policija saopštila je na Fejsbuku da sprovodi nalog nadležnog suda za provere na pet lokacija u tri opštine na severu KiM.
"Ove operacije se izvode u vezi sa nedavnim događajima u selu Banjska. Policijsku operaciju vrše relevantne jedinice Kosovske policije, uz prisustvo tužioca na licu mesta. Kosovska policija ovom prilikom obaveštava građane da ne treba da brinu. Kontrolni nalozi se sprovode u koordinaciji sa Euleksom i Kforom", navode iz Kosovske policije.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=09&dd=29&nav_category=640&nav_id=2406282

Kada predsednik Srbije zvanične teroriste nad Državom Srbijom nazove zvaničnom policijom nije čudo što se ovo događa a i sam je rekao da će biti sve gore.
Zreo si da budeš svrgnut predsedniče države Srbije.

Осим вешернице и одређених канцеларија на улазу у болницу, да ли врше претрес и осталих просторија?

Pa gde jos, da nece mozda pacijente podizati iz kreveta...

Drzava Srbija na celu sa AVtihristom ne postoji vise...

Jedno vreme sam mislio da on iz gluposti i mentalnog slepila ovako porazava Srbe i Srbiju iznutra...ali ne...to je ocigledno sve sistemski i planski posao...tj dati mu zadatak...
Dakle izdaja
Pri cemu me bas briga da li zato sto ga ucenjuju kriminalom, kojeg su mu zato ciljano i nabacili tj oni ga uveli u posao...ili je ideoloski zapadni NATOcista poput Zelenskog ku.rcosvira...

Imamo obicnog NATO kvislinga na vlasti i to je to...
Pod okupacijom smo, a on sa okupatorom saradjuje daleko gore od Nedića...

Ovo sve gledati gluvo i nemo, kako Šipci gaze po Kosovu i to severu Kosova...pa tako mogu i do Niša stići...
Sa naše strane bi bio samo "Oštar protest" evnuha Petkovica...u stilu "Šiptari nisu poštovali saobraćajnu signalizaciju i upali su u Niš!"

...

Pa gde jos, da nece mozda pacijente podizati iz kreveta...

Drzava Srbija na celu sa AVtihristom ne postoji vise...

Jedno vreme sam mislio da on iz gluposti i mentalnog slepila ovako porazava Srbe i Srbiju iznutra...ali ne...to je ocigledno sve sistemski i planski posao...tj dati mu zadatak...
Dakle izdaja
Pri cemu me bas briga da li zato sto ga ucenjuju kriminalom, kojeg su mu zato ciljano i nabacili tj oni ga uveli u posao...ili je ideoloski zapadni NATOcista poput Zelenskog ku.rcosvira...

Imamo obicnog NATO kvislinga na vlasti i to je to...
Pod okupacijom smo, a on sa okupatorom saradjuje daleko gore od Nedića...

Ovo sve gledati gluvo i nemo, kako Šipci gaze po Kosovu i to severu Kosova...pa tako mogu i do Niša stići...
Sa naše strane bi bio samo "Oštar protest" evnuha Petkovica...u stilu "Šiptari nisu poštovali saobraćajnu signalizaciju i upali su u Niš!"

...
Taj degenerik je u vreme Trumpa u Beloj Kuci izmajmunisao priznanje Kosova od Izraela da bi preselio ambasadu Srbije u Jerusalem i naljutio neke od islamskih drzava koje priznaju Srbiju u njenim granicama.

Takav politicki bandit i diletant se nije rodio; ali bitno je da maze oci narodi sa Darom iz Jasenovca i Kosovskim Bojem; a sto je unistio institucije Srbije na Kosmetu za vreme svoje vladavine i ucvrstio nezavisnost tzv. Kosova, nadamo se da ce mu biti sudjeno zajedno sa stranackim poltronima.

Back