Quantcast

Specijalan rat

Ilinoida

Domaćin
Poruka
4.843
O čemu se ovde u Srbiji radi ?

Možda ste primetili, a možda i niste da je cilj rasparčavanje i dalje komadanje Srbije i da se na Kosovu neće priča zaustaviti, jer to je tek početak jedne velike igre zapadnih sila , jer dolaze na red Vojvodina, Raška i Jug Srbije.
Postaje potreba je da se spreči dezintegracija daljeg parčanja Srbije i poništavanja Republike Srpske. Pojedini elektronski i štampani mediji orkerstrirano rade po nalogu SAD, rade na urušavanju morala Srpskog naroda.

Pojedini političari su zavedeni, jer su zavedeni lažnim obećanjima od strane SAD i EU. Oni ni sami nisu svesni da time pomažu politici SAD i EU. Umesto da se okrenu ka sopstvenom prosuđivanju i Srpskim nacionalnim interesima oni trenutno slabe opstanak države u skoroj budućnosti. Jer nama SAD nikada neće oprostiti što smo im spalili ambasadu i osvetiće se tako što će nastaviti sa dezintegracijom Srbije i poništenjem Republike Srpske.

SAD u Srbiji vide neprijatelja koga treba eliminisati. Razlog za to je što možemo da budemo saveznici Rusije dovodeći Ruske trupe na naše područje što bi moglo da ima za posledicu da se na Srbiju ugledaju i ostale zemlje regiona, poput Rumunije, Bugarske, Grčke, Crne Gore, Republike Srpske. Time bi Rusija izašla na Jadransko more i pregradila put SAD-u i EU, odnosno NATO-u kao osvajanju Istoka i porobljavanju Rusije. Što znači, Srbija iako je vrlo mala, trenutno ima veliki značaj na budućim GEO POLITIČKIM I VOJNIM odnosima i položajima između zapadnih zemalja odnosno NATO-a, Rusije i Istočnih zemalja.
Prema tome, naši političari nisu svesni da imaju ključnu ulogu bukvalno u odnosima Rusije i NATO-a, odnosno u zauzimanju vojnih geo-strateških pozicija.

Šta mi treba da radimo ?
Da, mi treba da podržimo Rusiju jer su nam istinski prijatelji. Nikada nas nisu bombardovali, imaju velike resurse prirodnih bogatstava, što znači Srbija nikada neće biti bez energenata. I Srbija može da povede i ostale pravoslavne narode u regionu da se okrenu ka Rusiji, čime će Srbija udariti kolac u srce Americi i Evropskoj Uniji. Evropska unija će pući kad-tad, pre ili kasnije, mi ne treba da se uključujemo u tu interesnu organizaciju jer ako budemo želeli da im se priključimo prethodno će nas raskomadati jer ovde već imaju svoje lobističke organizacije koje dejstvuju na krajnje anti-srpski način. Cilj im je Rusija, a mi smo im samo jedna prepreka na putu koju treba da unište. Srbija ne bi trebala da naseda na priče o "sjajnoj evropskoj budućnosti" i uđe u "ropstvo" kao u drugu vrstu "izolacije".
 

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.975
Šta mi treba da radimo ?
Da, mi treba da podržimo Rusiju jer su nam istinski prijatelji. Nikada nas nisu bombardovali, imaju velike resurse prirodnih bogatstava, što znači Srbija nikada neće biti bez energenata.
Ovo ni Karadjordje ne može da potvrdi a resursi će biti naplaćivani možda po povoljnijoj ceni ali su u svakom slučaju - potršna roba zbog koje će se tlo spuštati, ledenici otapati pa civilizaciju biblijski očistiti nov potop. Milioni godina će proći dok se ponovo u zemlji ne formiraju poznati energenti koje nemilice trošimo (manje od dva veka) potomci će se pitati - kako je to mogla da nestane tako razvijena civilizacija i otkud mi na ovoj planeti uopšte?
 

Синовац

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
121
Jer nama SAD nikada neće oprostiti što smo im spalili ambasadu i osvetiće se tako što će nastaviti sa dezintegracijom Srbije i poništenjem Republike Srpske.
To да ће нам се светити због паљења амбасаде и јесте и није тачно. Они су свој наум зацртали и пре паљења њихове амбасаде.

SAD u Srbiji vide neprijatelja koga treba eliminisati. Razlog za to je što možemo da budemo saveznici Rusije dovodeći Ruske trupe na naše područje što bi moglo da ima za posledicu da se na Srbiju ugledaju i ostale zemlje regiona, poput Rumunije, Bugarske, Grčke, Crne Gore, Republike Srpske. Time bi Rusija izašla na Jadransko more i pregradila put SAD-u i EU, odnosno NATO-u kao osvajanju Istoka i porobljavanju Rusije.
Не могу руси да граде војне базе у земљама које су чланице НАТО-а, исто тако транспорт њихове војске преко НАТО земаља није једноставан... боље речено, више немогућ него што је могућ..
 

Ilinoida

Domaćin
Poruka
4.843
Не могу руси да граде војне базе у земљама које су чланице НАТО-а, исто тако транспорт њихове војске преко НАТО земаља није једноставан... боље речено, више немогућ него што је могућ..
Grešiš, sve te zemlje mogu da izađu iz NATO saveza, i onda mogu da dovedu ruske trupe.
 

Ilinoida

Domaćin
Poruka
4.843
cio svijet kaze da je Kosovo jedinstven i izniman slucaj...otkud sad ideje sa Vojvodinom itd.
to je demagoška priča da je Kosovo "jedinstven slučaj" jer u međunarodnom pravu nema "posebnih slučajeva" ili zakon važi za sve ili se krši zakon.

Ko misli da je Kosovo "jedinstven slučaj" taj je u samo-obmani, to je samo jedna u nizu laži koju fabrikuje zapad.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.