ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 20.180
Злочин столећа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срамота на коју се нико и не обазире.Злочин столећа
То је ваша стара тактика... Игнорисање хула ..Срамота на коју се нико и не обазире.
Бе подржавам молитве за војску која је убијала наш народ.То је ваша стара тактика... Игнорисање хула ..
Кад јеретици похуле на Бога и Србске свеце - правите се блесави да то није ништа, због "мира и љубави" у "Цркви"
Добро је да се бар мало успротивиш бахатом Порфирију, лик је скроз полудео од алкохола и блуда...Бе подржавам молитве за војску која је убијала наш народ.
Образ не може да се обрише... ВишеZakleo bih se da je ova tema već bila nedavno na Krsrarici.
Briši moderacijo!
Још за твоје "Кршћанске" Јевреје да се помоли, и знамо да је за под мач...Jel se on to moli za ambasadorku?![]()
Увели су правило да може са друштвених мрежа да се отвара тема...Zakleo bih se da je ova tema već bila nedavno na Krsrarici.
Briši moderacijo!
Што ти смета истина усташољубна?Zakleo bih se da je ova tema već bila nedavno na Krsrarici.
Briši moderacijo!
Моли се за некрсте и раскрсте масоне и атеисте, плус за јеретике...Jel se on to moli za ambasadorku?![]()
Зна кир Порфирије шта ја мислим. Ја му желим свако добро, нарочито да држи и одржи православље, ако жели, ако му је стало. За своје личне грехе ће Бог да му суди, али за праву веру треба да се боримо сви.Добро је да се бар мало успротивиш бахатом Порфирију, лик је скроз полудео од алкохола и блуда...
Она проусташка будала, што ће аман да главом плати ову хулу му је друг
Ово су хуле на Бога и Цркву, а не обични греси...Зна кир Порфирије шта ја мислим. Ја му желим свако добро, нарочито да држи и одржи православље, ако жели, ако му је стало. За своје личне грехе ће Бог да му суди, али за праву веру треба да се боримо сви.
Да је стање добро, на жалост није. Али, Дух Свети је онај који руководи Црквом. Знало је бити свакаквих превирања у Цркви, тешких борби са јересима, па би се стање вратило на нормалу. Ко је веран Богу остаће у Цркви, безбожници и јеретици иду другим путем. Оно што мене тишти, а и сваког нормалног Србина, је могућност да Српска православна црква заврши у јереси. А то никада до сада од светог оца нашег Саве, равноапостолног светитеља, нисмо имали. Треба изаћи из Светског савета цркава, престати шуровати са јеретицима. Римокатолике треба исправљати, а не сулудо улазити у општење и лажно јединство. Мора да буде иста вера и дисциплина. Не може да буде нпр. ја постим на води и уљу како који дан, а тамо неки Мато напече јаја и једе сир и пије млеко, па се заједно причешћујемо и још он каже да пости. То се не сме дозволити. Папизам је породила гордост, а ту гордост слабљење поста. Папа треба да се покаје. Прошло је пуно времена, али Богу је све могуће. Православна црква има све: апостолску веру, апостолско прејемство свештенства, чисту, пречисту, кристално бистру воду ортодоксије којом поји стадо Христово. И такво благо, ти бисери, злато и непроцењиво богатство да се изједначава са папским кликерима и бижутеријом, то је сулудо. Има Бога и код паписта, има благодати у складу са вером им се даје, каква вера таква и благодат. Без Духа Светога ми би људи били ходајуће лешине. Сви одреда. Људи се спасавају и код њих, али општи смер кретања код паписта је лош. Литургију су превише скратили, народ то осећа, треба им бустер доза па се чешће причешћују (и сваки дан - о безумља, само можеш да се разболиш или упаднеш у прелест, а и то је причешће без Крви Христове - на пола, то је вређање Господа и Његових речи). А боље није ни код нас: слаби дисциплина поста, морал такође (свештеници се жене по више пута, млади масовно љубују пре брака), причешћује се како ко хоће. Забацује се исповест. Времена су све гора, Антихрист хода по земљи, нема слабљења, има да се више трудимо.Ово су хуле на Бога и Цркву, а не обични греси...
Та могућност је одавно реалност...могућност да Српска православна црква заврши у јереси
Бог је стрпљивији него што ти мислиш. Превише мудрујеш и узимаш Божије судове на себе, одлучујем уместо Христа што значи да си мали антихрист. Ти и твоји "зилоти".Дух Свети руководи Црквом, а сотона јеретицима...
То ти је ваљда јасно, да кад имаш једног духа, овог другог немаш?
То је учење Цркве, а не моје мудровање гордељивче...Бог је стрпљивији него што ти мислиш. Превише мудрујеш и узимаш Божије судове на себе, одлучујем уместо Христа што значи да си мали антихрист. Ти и твоји "зилоти".