SPC: Studenti u Srbiji žive u paralelnim univerzumima, da odluče u kojem žele da žive

Verovanje je slobodna volja svakoga. Ne razumem da crkvu komentarišu ateisti, katolici, muslimani... Naravno da su protivnici, ali čudni au mi Srbi koji su kao verujući, a dajubaebi za pravo da komentarišu šta patrijarh radi. Ne zna se šta je sramnije: to ili upad u Maticu.
Sta te cudi.
Srba koji zive pravoslavnim zivotom 1-2%.
Zato puna podrska SPC i Patrijarhu Porfiriju.

Verovanje je slobodna volja svakoga. Ne razumem da crkvu komentarišu ateisti, katolici, muslimani... Naravno da su protivnici, ali čudni au mi Srbi koji su kao verujući, a dajubaebi za pravo da komentarišu šta patrijarh radi. Ne zna se šta je sramnije: to ili upad u Maticu.
Чудиш се, јер ни сам ниси посебно верујући.
Да јеси, читао би Писмо.
Кад би читао Писмо, нашао би ово

Апостол Павле, Посланица Галатима:
Али ако вам и ми или анђео с неба проповеда јеванђеље друкчије него што вам проповедасмо, анатема да буде! Као што смо већ рекли, и сада опет велим: ако вам неко проповеда јеванђеље друкчије него што примисте, анатема да буде! Зар ја сад настојим да људе придобијем или Бога? Или тражим људима да угађам? Јер кад бих још људима угађао, не бих био слуга Христов.

То што ти мрзиш српског патријарха Павла говори о теби, али не мења ни најмање чињеницу да за велику већину Срба он представља свеца, и да вероватно не постоји особа у новијој српској историји коју практично сви Срби сматрају позитивном, и око које се слажу. Сем тебе (ако си Србин) на прсте једне руке се могу избројати људи који о патријарху Павлу имају негативно мишљење.
Не мрзим га, већ говорим истину о његовом унијаћењу СПЦ... Имаш доказа о његовој јереси мали милион...

Ово су све последице његовог немешања у свој посао...

То што ви велика већина лажете сами себе, довољно говори да вам памет од навијања не иде даље...

i da treba biti zesci bolesnik da unistis ribnikarevu politiku pa i rts ako cemo iskreno da postanu najogavniji rezimski blatoidi.

nivo politike sa kobajagi komentima na vesti je nizi od informera...a verujte to se ne radi slucajno. ubijanjem stampe koja je imala kakav takav ugled ubijas vise nego stavljajuci ljude na robiju.
pa, politiku je kupio neki aljekov mafijas, upravo da bi je unistio
sta aljek radi, osim sto unistava sve?? sad je gotov

Back