SPC: Studenti u Srbiji žive u paralelnim univerzumima, da odluče u kojem žele da žive

Ja sam zaprepašćen, opozicija-omladina opozicije dovela trubače gde se vesele, a ljudi poginuli u tragediji. Šta je ovo narode moj, ovo je dno dna.

Nije samo to, nego su pre neki dan u Novom Sadu drzali minut cutanja za psa (??!!!):eek::eek: :trlja:
:prpa:

U Novom Sadu, građani su se okupili u 11 sati u protestu zbog gaženja psa Done od strane vozila saniteta tokom protesta u petak. Tamo će tišina trajati minut duže u počast psu Doni.

67338d80-dbda-11ef-a37f-eba91255dc3d.jpg.webp
b97128e0-dbd6-11ef-a37f-eba91255dc3d.jpg.webp

https://www.bbc.com/serbian/articles/c4gp64dd4ezo/lat

Stvarno se pitam kakve vrednosti bastine ti ili pojedini studenti, kao ovi u Novom Sadu?

Svim dušebrižnicima koji se kobajagi snebivaju nad muzikom na blokadi Autokomande valjalo bi pustiti ovaj klip:

Kao što možemo čuti od prve sekunde na naprednjačkom skupu imamo muziku, a malo kasnije i kolce. Ali to dušebrižnicima iz nekog razloga ne smeta.
Ali to nije bio skup protesta zbog nastradalih pod nadstresnicom, nemoj da brkas babe i zabe namerno ili nenamerno.

Ali to nije bio skup protesta zbog nastradalih pod nadstresnicom, nemoj da brkas babe i zabe namerno ili nenamerno.
Znači okej je da se naprednjaci vesele i lumpuju iako je prije par mjeseci 15 ljudi izgubilo živote, ali nije u redu kada to rade studenti koji žele pravdu za žrtve čime iskazuju pijetet prema žrtvama? Vidimo koliko je naprednjacima stalo do žrtava.

Znači okej je da se naprednjaci vesele i lumpuju iako je prije par mjeseci 15 ljudi izgubilo živote, ali nije u redu kada to rade studenti koji žele pravdu za žrtve čime iskazuju pijetet prema žrtvama? Vidimo koliko je naprednjacima stalo do žrtava.
Da su zakazali skup zbog preminulih, sigurno ne bi bilo pesme.

A ovi su upravo na skupu zbog preminulih, ali i uopste oko svega toga, svirali kolce i drugo (minut cutanja za psa??). Ne ide.

Pitas retoricki ili..?

Pa normalno da nisu, oni su vlast i naravno da su posredno (ili neposredno) odgovorni za pad nadstresnice, ali ne svi, a od onih koji jesu, ne svi isto. Niko ne pravi protest protiv sebe.

Oni jesu moralno odgovorni za atmosferu bahatosti i korupcije koja se prosirila u nasem drustvu, ali kad sami ne zele da daju ostavke, onda jedino izbori tu presudjuju.

Pitas retoricki ili..?

Pa normalno da nisu, oni su vlast i naravno da su posredno (ili neposredno) odgovorni za pad nadstresnice, ali ne svi, a od onih koji jesu, ne svi isto.

Oni jesu moralno odgovorni za atmosferu bahatosti i korupcije koja se prosirila u nasem drustvu, ali kad sami ne zele da daju ostavke, onda jedino izbori tu presudjuju.
UKazujem na duple standarde. Studentima se svaki potez analizira u sitna crijeva, a naprednjaci lumpuju i igraju sve u 16 i nikom ništa.

Ja sam zaprepašćen, opozicija-omladina opozicije dovela trubače gde se vesele, a ljudi poginuli u tragediji. Šta je ovo narode moj, ovo je dno dna.

Шта су студенти криви за погибију на железничној станици? Нису криви ни најмање. Али власт јесте крива! А студенти их терају да за ту своју кривицу одговарају! И да спрече да падне нека следећа надстрешница, и да гину невини. Е видиш, то је разлог за славље :D
Добро, теби можда није ;)

Back