wsox
Iskusan
- Poruka
- 5.517
=SPC nije naš neprijatelj, nego ubačeni udbaši
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
=SPC nije naš neprijatelj, nego ubačeni udbaši
A sta znace udbasi.SPC nije naš neprijatelj, nego ubačeni udbaši
Nije samo to, nego su pre neki dan u Novom Sadu drzali minut cutanja za psa (??!!!)Ja sam zaprepašćen, opozicija-omladina opozicije dovela trubače gde se vesele, a ljudi poginuli u tragediji. Šta je ovo narode moj, ovo je dno dna.
Ovo je samo pojas za spasavanje Vucica i njegovog rezima i ne bi me zacudilo da ove glupisti pise i sam Vucic a SPC samo potpisuje.
Ja sam otpisao SPC ovom izjavom.
Patrijarh Pavle je za ove bio gromada.
profitije priskače svom stabilokratoru u pomoć
Ali to nije bio skup protesta zbog nastradalih pod nadstresnicom, nemoj da brkas babe i zabe namerno ili nenamerno.Svim dušebrižnicima koji se kobajagi snebivaju nad muzikom na blokadi Autokomande valjalo bi pustiti ovaj klip:
Kao što možemo čuti od prve sekunde na naprednjačkom skupu imamo muziku, a malo kasnije i kolce. Ali to dušebrižnicima iz nekog razloga ne smeta.
Znači okej je da se naprednjaci vesele i lumpuju iako je prije par mjeseci 15 ljudi izgubilo živote, ali nije u redu kada to rade studenti koji žele pravdu za žrtve čime iskazuju pijetet prema žrtvama? Vidimo koliko je naprednjacima stalo do žrtava.Ali to nije bio skup protesta zbog nastradalih pod nadstresnicom, nemoj da brkas babe i zabe namerno ili nenamerno.
... studenti su pokazali da očekuju jasan stav vrha SPC o aktuelnim dešavanjima ...
Da su zakazali skup zbog preminulih, sigurno ne bi bilo pesme.Znači okej je da se naprednjaci vesele i lumpuju iako je prije par mjeseci 15 ljudi izgubilo živote, ali nije u redu kada to rade studenti koji žele pravdu za žrtve čime iskazuju pijetet prema žrtvama? Vidimo koliko je naprednjacima stalo do žrtava.
Čim je taj Dinko postao tolika opsesija za vas radikale mora da nešto vrediNe bi trebalo, nego Dinku da pridrži ... na krivini ...
Vredi ko Branimir GlavašČim je taj Dinko postao tolika opsesija za vas radikale mora da nešto vredi
Zašto nisu?Da su zakazali skup zbog preminulih, sigurno ne bi bilo pesme.
Pitas retoricki ili..?Zašto nisu?
UKazujem na duple standarde. Studentima se svaki potez analizira u sitna crijeva, a naprednjaci lumpuju i igraju sve u 16 i nikom ništa.Pitas retoricki ili..?
Pa normalno da nisu, oni su vlast i naravno da su posredno (ili neposredno) odgovorni za pad nadstresnice, ali ne svi, a od onih koji jesu, ne svi isto.
Oni jesu moralno odgovorni za atmosferu bahatosti i korupcije koja se prosirila u nasem drustvu, ali kad sami ne zele da daju ostavke, onda jedino izbori tu presudjuju.
Pa ne osecaju se odgovornim, to je jasno.UKazujem na duple standarde. Studentima se svaki potez analizira u sitna crijeva, a naprednjaci lumpuju i igraju sve u 16 i nikom ništa.
Pa ozbiljno je bilo. Trajalo je 24 sati. Naravno da je bilo malo i zabave. Ne kažem da trebaPa ne osecaju se odgovornim, to je jasno.
Ali ako vec pravis protest protiv toga, onda treba da budes ozbiljan, a ne i ti kao naprednjaci.
Kazes, jer onda zasto "naravno"?Pa ozbiljno je bilo. Trajalo je 24 sati. Naravno da je bilo malo i zabave. Ne kažem da treba
.
Само за јерес и блуд...Po crkvenim kanonima mirjani mogu kritikovati svestenstvo.
oni pomazu Srbiji, da ne skrene sa puta...puta u ambisA sta znace udbasi.
Neprijatelj ili prijatelj
Зашто да не пружимо католицима увид у праву културу православља и тиме им помогнемо да се приближе Богу?Ima i snimak
Шта су студенти криви за погибију на железничној станици? Нису криви ни најмање. Али власт јесте крива! А студенти их терају да за ту своју кривицу одговарају! И да спрече да падне нека следећа надстрешница, и да гину невини. Е видиш, то је разлог за слављеJa sam zaprepašćen, opozicija-omladina opozicije dovela trubače gde se vesele, a ljudi poginuli u tragediji. Šta je ovo narode moj, ovo je dno dna.