- Poruka
- 20.278
Џаба свакојако без памети...Мени то уживо не делује.
Баш напротив.
Полако
Треба мафији директно под прозор, а не овако да их са разлогом оптужују за дебилизам...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Џаба свакојако без памети...Мени то уживо не делује.
Баш напротив.
Полако
Нису. Шта ће се добити протестима пред Владом или Скупштином кад тамо ионако нико битан неће бити у вријеме протеста?Зар нису (сте) дебили они који на сред раскрснице протестују, уместо да се окупе пред Владом?
Што теби смета истина ? Човек крао паре и давао америчком лобисти.Не клевећи Артемија...
Није дао да се Шиптарским парама из Америке продаје Косово преко Дечана, и зато сте га најурили јер сте алави на паре од дроге ко и сви партијски ДБ паразити...
Тај који место испред мафијашке владе протестује на цести, очито да није у винклу...Нису. Шта ће се добити протестима пред Владом или Скупштином кад тамо ионако нико битан неће бити у вријеме протеста?
Студенти су овим протестима и блокадама направили више него опозиција за ових 12 година СНС-ове власти.Тај који место испред мафијашке владе протестује на цести, очито да није у винклу...
Није Артемије никад сарађивао са зилотима, нити Есфигменом...Што теби смета истина ? Човек крао паре и давао америчком лобисти.
Што ти браниш такве људе остављам теби на савести.
Лобирање је иначе легално у америци и тај лобиста је признао да је добио новац од Артемија. Све се може лако проверити.
При томе је Артемије подносио захтев за оснивање епархије која већ постоји, као и захтев за оснивање манастира који већ постоји.
С обзиром да је сарађивао са Есфигменом, ништа ме не чуди да га ти браниш.
Да да...Студенти су овим протестима и блокадама направили више него опозиција за ових 12 година СНС-ове власти.
А ништа ти све игнориши јер је "ДБ ујдурма" па нек СНС влада до Другог Доласка.Да да...
Још да није све ДБ ујдурма, па да улетимо у хајп ко ложане
Причаш напамет.Џаба свакојако без памети...
Треба мафији директно под прозор, а не овако да их са разлогом оптужују за дебилизам...
Кажњени смо антихристима на власти...А ништа ти све игнориши јер је "ДБ ујдурма" па нек СНС влада до Другог Доласка.
И вријеме је да докажемо да смо се поправили довољно да нам Бог скине ту казну.Кажњени смо антихристима на власти...
Боље је бавити се собом
Опет се Арчи енергија у погрешном смеру, мора змију директно у главу, јасно и недвосмислено, а не овако изокола ко женетина кад сплетка...Причаш напамет.
Прве блокаде у новембру врло мале.
Славија била пре месец дана већ велика.
А ових дана, протести свуда.
Тако да, стварност их демантује
Нисмо се уопште поправили...И вријеме је да докажемо да смо се поправили довољно да нам Бог скине ту казну.
šta su napravili....? sebi največu štetu...Студенти су овим протестима и блокадама направили више него опозиција за ових 12 година СНС-ове власти.
Направили су да је власт СНС уздрмана у мјери у којој никад није била. Јел икад прије СНС премијер поднио оставку због протеста?šta su napravili....? sebi največu štetu...
Zato najbliži avovi saradnici ne piju nikakvu drogu...Најближа сарадница Миле Пајић Леа Ђембер воли да се дрогира и то отворено признаје.
Наравно да јесте али се ти правиш да не знаш.Није Артемије никад сарађивао са зилотима, нити Есфигменом...
Чича, забрану уласка на Свету Гору из центра одлучивања - Кареје, никад нико од православних није имао...Наравно да јесте али се ти правиш да не знаш.
Да те подсетим, онај пут кад му је био забрањен улазак на Свету Гору због сарадње са Есфигменом.
Па је он кукао као стварно није сарађивао.
Испоставило се да и он и Есфигменци причају исту причу али само пар година касније.
Jeсте, епископ Рашко Призренски Артемије. Године 1996. Због сарадње са Есфигменом.Чича, забрану уласка на Свету Гору из центра одлучивања - Кареје, никад нико од православних није имао...
Тебе истина не занима тако да ми је јасно где ти живиш.У ком ти новоправославним лудилу живиш, да ми је знати... Можда оном где се ненадлежни Истанбулски Патријарх нешто пита на светој Гори
Nisam znao da smo u pravoslavlje uveli nepogrešive episkope kao rimokatolici.Verovanje je slobodna volja svakoga. Ne razumem da crkvu komentarišu ateisti, katolici, muslimani... Naravno da su protivnici, ali čudni au mi Srbi koji su kao verujući, a dajubaebi za pravo da komentarišu šta patrijarh radi. Ne zna se šta je sramnije: to ili upad u Maticu.
Možeš da ne budeš vernik. To je tvoje pravo. Episkopi i patrijarh su tu božjom voljom, a to se ne preispituje. Ili to znaš ili nisi vernik.Nisam znao da smo u pravoslavlje uveli nepogrešive episkope kao rimokatolici.
Ако неко заиста вјерује да је покретање протеста и блокада зарад бриге због трагедије и тежње да се расвоијетле окоилности које су довеле до трагедије, безнацдежно је наиван.Ja sam zaprepašćen, opozicija-omladina opozicije dovela trubače gde se vesele, a ljudi poginuli u tragediji. Šta je ovo narode moj, ovo je dno dna.