SPC: Studenti u Srbiji žive u paralelnim univerzumima, da odluče u kojem žele da žive

Зар нису (сте) дебили они који на сред раскрснице протестују, уместо да се окупе пред Владом?
Нису. Шта ће се добити протестима пред Владом или Скупштином кад тамо ионако нико битан неће бити у вријеме протеста?

Не клевећи Артемија...

Није дао да се Шиптарским парама из Америке продаје Косово преко Дечана, и зато сте га најурили јер сте алави на паре од дроге ко и сви партијски ДБ паразити...
Што теби смета истина ? Човек крао паре и давао америчком лобисти.
Што ти браниш такве људе остављам теби на савести.
Лобирање је иначе легално у америци и тај лобиста је признао да је добио новац од Артемија. Све се може лако проверити.
При томе је Артемије подносио захтев за оснивање епархије која већ постоји, као и захтев за оснивање манастира који већ постоји.
С обзиром да је сарађивао са Есфигменом, ништа ме не чуди да га ти браниш.

Нису. Шта ће се добити протестима пред Владом или Скупштином кад тамо ионако нико битан неће бити у вријеме протеста?
Тај који место испред мафијашке владе протестује на цести, очито да није у винклу...

Тај који место испред мафијашке владе протестује на цести, очито да није у винклу...
Студенти су овим протестима и блокадама направили више него опозиција за ових 12 година СНС-ове власти.

Што теби смета истина ? Човек крао паре и давао америчком лобисти.
Што ти браниш такве људе остављам теби на савести.
Лобирање је иначе легално у америци и тај лобиста је признао да је добио новац од Артемија. Све се може лако проверити.
При томе је Артемије подносио захтев за оснивање епархије која већ постоји, као и захтев за оснивање манастира који већ постоји.
С обзиром да је сарађивао са Есфигменом, ништа ме не чуди да га ти браниш.
Није Артемије никад сарађивао са зилотима, нити Есфигменом...

Ти ван пропагандног ботовања ништа не умеш да откуцаш...

Студенти су овим протестима и блокадама направили више него опозиција за ових 12 година СНС-ове власти.
Да да...

Још да није све ДБ ујдурма, па да улетимо у хајп ко ложане

Џаба свакојако без памети...

Треба мафији директно под прозор, а не овако да их са разлогом оптужују за дебилизам...
Причаш напамет.
Прве блокаде у новембру врло мале.
Славија била пре месец дана већ велика.
А ових дана, протести свуда.
Тако да, стварност их демантује

Па где је захтев за оставку Антихриста?
Причаш напамет.
Прве блокаде у новембру врло мале.
Славија била пре месец дана већ велика.
А ових дана, протести свуда.
Тако да, стварност их демантује
Опет се Арчи енергија у погрешном смеру, мора змију директно у главу, јасно и недвосмислено, а не овако изокола ко женетина кад сплетка...

И вријеме је да докажемо да смо се поправили довољно да нам Бог скине ту казну.
Нисмо се уопште поправили...

Сви лажу, и немају храбрости да назову истину правим именом...

Зато Хуља љуља...

Најближа сарадница Миле Пајић Леа Ђембер воли да се дрогира и то отворено признаје.

1738089712551.png

šta su napravili....? sebi največu štetu...
Направили су да је власт СНС уздрмана у мјери у којој никад није била. Јел икад прије СНС премијер поднио оставку због протеста?

Није Артемије никад сарађивао са зилотима, нити Есфигменом...
Наравно да јесте али се ти правиш да не знаш.
Да те подсетим, онај пут кад му је био забрањен улазак на Свету Гору због сарадње са Есфигменом.
Па је он кукао као стварно није сарађивао.
Испоставило се да и он и Есфигменци причају исту причу али само пар година касније.
Дакле сам Артемије је говорио о томе да му је забрањен улазак на Свету Гору због сарадње са Есфигменом.
Него шта ћемо са америчким лобистом ? Није ваљда да ниси чуо за то ? Па шта ће Артемију оснивање манастира који већ постоји ? Какве су то мутне радње ?
А Предраг Суботички ?
А Дејан Виловски који се башкари у Грчкој и никада неће доћи у Србију ? Поштени људи не раде тако.
Чињенице ти не иду у прилог.

Наравно да јесте али се ти правиш да не знаш.
Да те подсетим, онај пут кад му је био забрањен улазак на Свету Гору због сарадње са Есфигменом.
Па је он кукао као стварно није сарађивао.
Испоставило се да и он и Есфигменци причају исту причу али само пар година касније.
Чича, забрану уласка на Свету Гору из центра одлучивања - Кареје, никад нико од православних није имао...

У ком ти новоправославним лудилу живиш, да ми је знати... Можда оном где се ненадлежни Истанбулски Патријарх нешто пита на светој Гори

Чича, забрану уласка на Свету Гору из центра одлучивања - Кареје, никад нико од православних није имао...
Jeсте, епископ Рашко Призренски Артемије. Године 1996. Због сарадње са Есфигменом.
Часопис Кнез Лазар. Нађи па прочитај Артемијеве речи.
2025-01-28_20-18.png

У ком ти новоправославним лудилу живиш, да ми је знати... Можда оном где се ненадлежни Истанбулски Патријарх нешто пита на светој Гори
Тебе истина не занима тако да ми је јасно где ти живиш.
То што теби не иде у рачун да се прочује колико је Артемије крао са Симеоном Виловским, то већ нек иде теби на душу.
А то што си мислио да се сарадња Есфигмена и Артемија неће обелоданити, очигледно да си се преварио.

Verovanje je slobodna volja svakoga. Ne razumem da crkvu komentarišu ateisti, katolici, muslimani... Naravno da su protivnici, ali čudni au mi Srbi koji su kao verujući, a dajubaebi za pravo da komentarišu šta patrijarh radi. Ne zna se šta je sramnije: to ili upad u Maticu.
Nisam znao da smo u pravoslavlje uveli nepogrešive episkope kao rimokatolici.

Ja sam zaprepašćen, opozicija-omladina opozicije dovela trubače gde se vesele, a ljudi poginuli u tragediji. Šta je ovo narode moj, ovo je dno dna.
Ако неко заиста вјерује да је покретање протеста и блокада зарад бриге због трагедије и тежње да се расвоијетле окоилности које су довеле до трагедије, безнацдежно је наиван.
Овдје не смијемо упасти у замку, судити или замјерати свим тим младим људима који су се укључили у овој причи. И што на непрмјерен начин, уз трубаче и весеље (какјо снимак казује) одржавају сјећање на ту трагедију и због неразумијевања да борба за правичнијим свијетом не смије бити кроз ограничавање слободе других, немају право паралисати живот. Огромна већина тих младих људи су чистих намјера, неокаљани у души, у својој младалачкој инфантилностои занесењаци, револуционари који вјерују у праведнији и поштенији свијет. Временом када схвате да је свијет замршенија зајебанција, неки од њих ће схватити да су били само изманипулисана циљна група у овим дешавањима.

Но коловође овог "дешавања народа" или "дешавања студентарије", а то нам говори и овај снимак и начини чињења, баш брига за трагедијом у Новом Саду, њима је трагедија била само изговор, повод да крену са блокадама и протестима, кроз које ће они који су пројекјтовали то "дешавање народа", а то су отбиљнији играчи, реализовати своје намјере.

Back