SPC odlikovala Vasilija Kačavendu

argumentovano

Iskusan
Poruka
6.550
Качавенди није суђено ни на црквеном ни на грађанском суду. Ако је истина све оно што се писало о њему, онда је СПЦ у великим проблемима, прво идентитетском. Црква би требала да буде света.

Odlikovan je i Pahomije. Šta se onda čudite?
Тамо где Тито направи црквену јерархију, ништа не чуди (сем добра)... Државна црква је фарса, кад је праве милитантни атеисти, избором својих, још милитантнијих и богохулнијих кадрова...

Чак неће чудити ни будуће црквене реформе Влада Цепеша Вол.2 - у једном дану... Биће то природан одговор на екуменизам и "прилагођавања православља времену".

Ово су пуковници, болесници на вишем нивоу од обичних удбаша, све су иницијације прошли, чак и темпларске (највишег психопатског нивоа у масонерији, од 30тог, до 33ћег степена, у које се позивају искључиво сурови ликови)

Ово су пуковници, болесници на вишем нивоу од обичних удбаша, све су иницијације прошли, чак и темпларске (највишег психопатског нивоа у масонерији, од 30тог, до 33ћег степена, у које се позивају искључиво сурови ликови)
Има ли код вас зилота иницијације??

Nikada preosvećeni Kačavenda neće biti ispod mene ni blizu koliko sam ja ispod Isusa Hrista. Ne govorim o Bogu Sinu. Govorim o moralnom uzoru.
Проклети Качавенда би у доба Србске државе био жив сахрањен, а они који га бране и најмањим извртањима или умањивањима кривице, би били протерани на трајно из Србије...

Проклети Качавенда би у доба Србске државе био жив сахрањен, а они који га бране и најмањим извртањима или умањивањима кривице, би били протерани на трајно из Србије...
Znam šta je radio bogoslovima. Mladoj deci.

Back