Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
bile dve žene, jedna starija a druga mlađa, e mlađa je zapravo bila jako mlada pa sam sa starijom spavao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okbile dve žene, jedna starija a druga mlađa, e mlađa je zapravo bila jako mlada pa sam sa starijom spavao.
Najbolje za seks su one zene,koje u snu piske,a nisu toga svesne,jer sanjaju da su na moru i da talasi morski,zapljuskuju njihove upiskene butine.Pametno, ova i ako hrce moze da se podnese, ali ako te upiski nocu onda se budis sigurno...
Kako znas sta sanjaju...?Najbolje za seks su one zene,koje u snu piske,a nisu toga svesne,jer sanjaju da su na moru i da talasi morski,zapljuskuju njihove upiskene butine.
a koliko je starija mladja od tebebile dve žene, jedna starija a druga mlađa, e mlađa je zapravo bila jako mlada pa sam sa starijom spavao.
isto onoliko koliko je ona sama starija od mlađea koliko je starija mladja od tebe![]()
ima i one što sanjaju da leže u lekovitom blatu, kapiram da znaš da li su dobre za seksaća ili ne?Najbolje za seks su one zene,koje u snu piske,a nisu toga svesne,jer sanjaju da su na moru i da talasi morski,zapljuskuju njihove upiskene butine.