Spavao sa 6000 zena, umro tokom sexa u 63-oj

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Najpoznatiji italijanski plejboj umro je u 63. godini tokom seksa s 23-godišnjom turistkinjom.

Mauricio Zanfanti, poznat kao Romeo iz Riminija, tvrdio je da je spavao s više od 6.000 žena nakon što se proslavio kao promoter jednog noćnog kluba kad mu je bilo samo 17 godina.Imao je zadatak da zainteresuje žene i privuče ih u klub. Kasnije je otkrio da je tog leta uspeo da spava sa 200 žena.

Izjavio je da je sve te zene voleo:mrgreen:

Ok, pitanje: sta mislite o ovom coveku?

Poslednja izmena od moderatora:
''Bravo junačino, tako se umire, a ne u pelenama u bolnici!''
To bi bio facebook komentar nekog tamo, baš sam nedavno čitala.
Ha šta reć čovek je voleo žene i sex, radio što je voleo, za vreme toga i umro, pa lepo, šta drugo reć na to. Čovek legenda, meni nije jasno kako devojka od 23 godine može da spava sa dedom od 64 godine, pomalo gadljivo, još umre na, njoj, ccccc pa ona će imat košmare dok je živa.

Najpoznatiji italijanski plejboj umro je u 64. godini tokom seksa s 23-godišnjom turistkinjom.

Mauricio Zanfanti, poznat kao Romeo iz Riminija, tvrdio je da je spavao s više od 6.000 žena nakon što se proslavio kao promoter jednog noćnog kluba kad mu je bilo samo 17 godina.Imao je zadatak da zainteresuje žene i privuče ih u klub. Kasnije je otkrio da je tog leta uspeo da spava sa 200 žena.

A jel imaš ti dokazi za to?

- - - - - - - - - -

Ništa, moj ćale spavao sa više :manikir:

Komšijin mali.

kako se sačuvao od polnih bolesti :eek:
sa koliko li su tek žena spavali mik džeger, i one druge dede iz sad već staračkih roc grupa? :think:

To se i ja pitam...izgleda da je kondom ipak dar bogova:malav:

Ništa, moj ćale spavao sa više :manikir:

I moj deda, Bog da mu dusu prosti:rotf:

A jel imaš ti dokazi za to?

- - - - - - - - - -

Komšijin mali.

Dokaze? Pogledaj po stampi svi pisu o tome. Cak su mu i bistu napravili.

''Bravo junačino, tako se umire, a ne u pelenama u bolnici!''
To bi bio facebook komentar nekog tamo, baš sam nedavno čitala.
Ha šta reć čovek je voleo žene i sex, radio što je voleo, za vreme toga i umro, pa lepo, šta drugo reć na to. Čovek legenda, meni nije jasno kako devojka od 23 godine može da spava sa dedom od 64 godine, pomalo gadljivo, još umre na, njoj, ccccc pa ona će imat košmare dok je živa.

zivan nema krstenicu

Najpoznatiji italijanski plejboj umro je u 64. godini tokom seksa s 23-godišnjom turistkinjom.

Mislim da se ta mala od 23 uopste nije dobro Provela na njegovoj kuvanoj virslici
mozda je Umro od sramote kad mu je rekla da je trebalo da ode u penziju jos pre pet godina

naslov teme je pogresan jer ispada da je doticni spavao 20 godina sa zenama sto je debilno, posto svako ko je ozenjen i spava sa jednom zenom isto je yebac ko on.
znaci lepo kazite yebo je 6000 zena... i moz da dodate da ih je intimno brijao i sisao dok su dremale posle karacine i dlacicama punio jastuke i jorgane.. da ima coek uspomenu

Ja cu da crknem od ljubomore na tog tipa:rumenko:

Nemoj nemoj sta bi tvoj deda reko da odes gore bez ispunjene norme od 6000

- - - - - - - - - -

naslov teme je pogresan jer ispada da je doticni spavao 20 godina sa zenama sto je debilno, posto svako ko je ozenjen i spava sa jednom zenom isto je yebac ko on.
znaci lepo kazite yebo je 6000 zena... i moz da dodate da ih je intimno brijao i sisao dok su dremale posle karacine i dlacicama punio jastuke i jorgane.. da ima coek uspomenu
Uspomene padaju u vodu kad nastupi demencija

Mislim da se ta mala od 23 uopste nije dobro Provela na njegovoj kuvanoj virslici
mozda je Umro od sramote kad mu je rekla da je trebalo da ode u penziju jos pre pet godina

kako rece ona riba u jednom 007 kad mu je glavni negativac polupao jaja... kaze bond, ne znam dal cu moci ikad vise osim sa prstom, a maca koja bi digla i mrtvaka doda, ti si sa tim tvojim malim prstom veci muskarac od mnogih :lol:

kako se sačuvao od polnih bolesti :eek:
sa koliko li su tek žena spavali mik džeger, i one druge dede iz sad već staračkih roc grupa? :think:

Saznaćemo posthumno

- - - - - - - - - -

Kad čovek počne da vas izučava uopšte niste komplikovane...

Sramoćenje, ucene i spletkice iza leđa. To su vaši alati.
Evo ga jos jedan glupson koga je preveslala neka sponzorusa pa su mu sad sve zene ovog sveta neprijatelji

kako rece ona riba u jednom 007 kad mu je glavni negativac polupao jaja... kaze bond, ne znam dal cu moci ikad vise osim sa prstom, a maca koja bi digla i mrtvaka doda, ti si sa tim tvojim malim prstom veci muskarac od mnogih :lol:
Eh jedan je djems bond

- - - - - - - - - -

da je dementan ne bi riknuo na pichci vec u starackom domu :lol:

Mozda su ga pustili iz doma da proved vikend sa porodicom

Back