Spavanje na podu

Ево једна проверено добра вежба за све који имају неки проблем са кичмом.
Заправо није вежба већ положај који помаже кичми, јер ништа не радиш, само лежиш :)
Али ефекат је као да вежбаш :D

kicma.JPG

Stig'o novi krevet,...isto sr.nje, samo drugo pakovanje. Jeste tvrd dušek, ali to se vremenom ulubi. Sreća, pa nisam mnogo teška,...nego kolege se ponudili da mi naprave sami od dasaka, japanski krevet. Poklon za rođendan. Posle samo da kupim futon dušek i rešiću se spavanja na podu.🤩
ja mislim da ti sve gresis, sad treba opet satima da se ubedjujem sa tobom, umesto da si prvo guglala

znas koliko su amerikanci teski? pa gde moze da se ulubi dobar dusek, i kakvi sad ti futon gluposti?
ti dobar dusek mozes i pod da stavis, sta ce ti krevet, pazi japanski?
ja imam neki srednji, i sad da ga izmerimo, garantovano je deblji od tog tvog, a mome se cuju i federi kada se bacim na njega, ili se samo prevrcem, ali ne upadam, a nisam ni ja pero kategorija

ja mislim da ti sve gresis, sad treba opet satima da se ubedjujem sa tobom, umesto da si prvo guglala

znas koliko su amerikanci teski? pa gde moze da se ulubi dobar dusek, i kakvi sad ti futon gluposti?
ti dobar dusek mozes i pod da stavis, sta ce ti krevet, pazi japanski?
ja imam neki srednji, i sad da ga izmerimo, garantovano je deblji od tog tvog, a mome se cuju i federi kada se bacim na njega, ili se samo prevrcem, ali ne upadam, a nisam ni ja pero kategorija
Šta 'hvali? Udobni su i lepo izgledaju. Osećaj je kao da spavaš na podu, samo je toplije.😁

Šta 'hvali? Udobni su i lepo izgledaju. Osećaj je kao da spavaš na podu, samo je toplije.😁
evo imam lenjir u inchima 9 inhca je 22.86 centimetra, a koliko je taj tvoj debeo sto ce da se ulubi?
ti tanki duseci su smece, bacila si pare, a ja sam imao i deblje, vise materijala, vise kosta, veci kvalitet... ' de sme da se ulubi, vracam ga u radnju i trazim svoje pare nazad, si normalna?
tebi treba kvalitetan i skup dusek, a ne krevet, ja ne znam kako se ne razumemo, oces da olupam svoju glavu da bih ti objasnio :dash:
dusek mora da buide skuplji od kreveta, opet moram da ti crtam?

Poslednja izmena:
evo imam lenjir u inchima 9 inhca je 22.86 centimetra, a koliko je taj tvoj debeo sto ce da se ulubi?
ti tanki duseci su smece, bacila si pare, a ja sam imao i deblje, vise materijala, vise kosta, veci kvalitet... ' de sme da se ulubi, vracam ga u radnju i trazim svoje pare nazad, si normalna?
tebi treba kvalitetan i skup dusek, a ne krevet, ja ne znam kako se ne razumemo, oces da olupam svoju glavu da bih ti objasnio :dash:
dusek mora da buide skuplji od kreveta, opet moram da ti crtam?
Imam i tvrdi krevet, ali mi uopšte više ne odgovara da se pentram opet u krevet. Bolje spavam na zemlji.

sad sam se setio, slusaj me:
pre 10 godina komsija mi ponudio deciji dusek, ali kvalitetan, bilo mu zao da ga baci... kad kazem deciji, mislim na velicinu, nije king ili queen size, i koji vec imaju...,
a zena me napala - ko je spavao na njemu, sramota da uzimas... ja joj kazem ko drugi, njegova deca, sa kojom se nasa igraju... i taj dusek je bio kvalitet TOP, znas kako debeo, malo samo zakinut, ali odlican... mi smo kupovli i nove, ali jeftini ne vrede pisljiva boba, a taj komsija je cak deci kupovao polovnu garderobu, a burzuj, odselio se u kucu duplo skuplju od moje i njegove bivse

Imam i tvrdi krevet, ali mi uopšte više ne odgovara da se pentram opet u krevet. Bolje spavam na zemlji.
zato sto neces da se otvoris za kvalitetan i skup dusek, onda bi spavala kao kraljica, izvini ako te vredjam, ali ti prosto ne znas sta je problem kao kada si nosila kragnu, a zanemarila rame - ti si vrsta ljudi koja ne mogu da uvide koji je zaista njihov problem, a bave se sporednim problemima, prosto varas samu sebe, i meni se nekad desi, izvini na otvorenosti, ali ja bar uvidim svoju gresku

Poslednja izmena:
zato sto neces da se otvoris za kvalitetan i skup dusek, onda bi spavala kao kraljica, izvini ako te vredjam, ali ti prosto ne znas sta je problem kao kada si nosila kragnu, a zanemarila rame - ti si vrsta ljudi koja ne mogu da uvide koji je zaista njihov problem, a bave se sporednim problemima, prosto varas samu sebe, i meni se nekad desi, izvini na otvorenosti, ali ja bar uvidim svoju gresku
Imam već krevet sa tvrdim dušekom. Glanc nov!

Back