Spavala sa preko 6000 muskaraca

A pro po teme gde je muskarac spavao sa 6000 zena, dobih ideju da napravimo komparativnu analizu i za zenski pol, pa da vidimo vase stavove u ovom slucaju.
Sta mislite o zeni koja je imala na hiljade muskaraca?
mislim da sada sigurno već poseduje svoj ozbiljniji biznis
možda rentira nekretnine, ima butik u sava centru ili čak je stigla do funkcije Madam u svom malom preduzeću sa prigušenim svetlima.

obične žene i devojke ne mogu da prebace ovu cifru sve da učestvuju u masovnim manifestacijama kao što su trodnevni festivali na plažama....ako me razumeš ložano.
samo biznismenke :lol:

a, đe to može da bude isto, jadan ne bijo?
i kad će već jednom žene da shvate da to nije isto i zašto nije isto, oca im ebem
JA ne mogu da shvatim (zašto nije isto).
Volela bih da mi neko objasni, hajde ti mi objasni jer deluje da si sto posto siguran da znaš odgovor.
P.S. Ja živim u celibatu od 2013.te i ne verujem da ću se ikad više upuštati u seksualne odnose ali nikad nisam bila nešto posebno oduševljena seksom, nije da volim a uzdržavam se, nego ne volim, a da volim ne vidim zašto ne bih, zašto?
Meni još uvek nije jasno zašto su nekad devojke morale nevine u brak, pa krvav čaršav i te divljaštine, meni se samo čini da vi muškarci MORATE da imate više slobode, a ženu maksimalno da sprecite u tome da se i ona slobodno oseća.
Razuveri me (ako možeš)

Da mi je neko rekao da ću tebi da se zahvalim na odgovoru, proglasila bih ga ludim :lol:
@georgejune
Neverovatno ali ima logike, naročito za emotivni deo, e sad ne znam (ali stvarno ne znam, to da se čka istroši, mislim naravno da ima veze, ali ako se troši seksom, na šta onda liči žena koja je rodila dete ili više dece?
A da dodam da sam primetila kod sebe da su mi mišići vagine popustili iako nemam uopšte sex (nikakvu penetraciju, ni vibratorom) i videla sam pomoću ogledala (hahaha, pa jbg) da mi se čini da su "usmine" veće a da su se stanjile , mislim fuj, ostarila i "ona".
Tako da mislim baš suprotno- da sam vježbala te mišiće bolje bi bilo.
Ali stvarno nemam znanje o tome, jedina oblast o kojoj nemam pojma.

A pro po teme gde je muskarac spavao sa 6000 zena, dobih ideju da napravimo komparativnu analizu i za zenski pol, pa da vidimo vase stavove u ovom slucaju.
Sta reci nego jadnica, nesto trazi, ali nikako da nadje....Uostalom nije ni to tako retko, kao sto nije retko ni da muskarci spavaju sa nekoliko hiljada zena...

Ako ih više nema to je nešto slično kao kad dobije na lutriji, znaš da većina ljudi koji su dobili milione na lutrijama na kraju bankrotiraju. Mislim trebala je da ih čuva, jer malo je takvih koji imaju na hiljade muškaraca, prošlo je vreme robovlasništva...

Sta reci nego jadnica, nesto trazi, ali nikako da nadje....Uostalom nije ni to tako retko, kao sto nije retko ni da muskarci spavaju sa nekoliko hiljada zena

Pa jeste retko prijatelju, to je cinjenica. Seks je prilicno precenjen, dobio je predimenzioniran prostor jer se zna da je uvek dobrodosla tema i uvek dobro pokrice za desavanja iza kulisa. Radije ce ljudi da citaju ko je koga pojebbao nego da se zainteresuju za zbivanja u drzavi i drustvu i da se okrenu relevantnijim zivotnim desavanjima, jer im upravo ta tema pricinjava zadovoljstvo bas zbog toga sto daje dozu konfora i rasterecenosti nego na primer desavanja u Peckoj Patrjarsiji ili Crnoj Gori. Ekspanzija seksualnih tema i sam seks je najjace biolosko orudje manipulacije.
Elem,
Svaki iole normalan muskarac ne predje dvocifreni broj u nekom proseku i preseku, samo iskompleksirane alfe koje pate od nekog "dokazivanja" ili ljudi koji, zbog, jelte, priorde posla nemaju mogucnost da se zadrze na jednoj teritoriji pa se pare na vise lokacija.😎

Pa jeste retko prijatelju, to je cinjenica. Seks je prilicno precenjen, dobio je predimenzioniran prostor jer se zna da je uvek dobrodosla tema i uvek dobro pokrice za desavanja iza kulisa. Radije ce ljudi da citaju ko je koga pojebbao nego da se zainteresuju za zbivanja u drzavi i drustvu i da se okrenu relevantnijim zivotnim desavanjima, jer im upravo ta tema pricinjava zadovoljstvo bas zbog toga sto daje dozu konfora i rasterecenosti nego na primer desavanja u Peckoj Patrjarsiji ili Crnoj Gori. Ekspanzija seksualnih tema i sam seks je najjace biolosko orudje manipulacije.
Elem,
Svaki iole normalan muskarac ne predje dvocifreni broj u nekom proseku i preseku, samo iskompleksirane alfe koje pate od nekog "dokazivanja" ili ljudi koji, zbog, jelte, priorde posla nemaju mogucnost da se zadrze na jednoj teritoriji pa se pare na vise lokacija.😎
Apsolutno te razumem i slozio bih se, ali zaboravljas da je kulturni trend sex bez zadrske, extremi, pa je gomila nekih nedobudnih bogatasa koji setaju od jedne do druge zemlje i narucuju po desetak zena za vece, naruce i prave zurku, sa zenama je jos gore bez zadrske upadaju u muske klubove da dopune znanje iz sporta muzike, ili telovezbi, a o putevima da ne govorimo...
Znaci , ako ja pisem o ekstremima kao sto i sama tema zahteva, nemoj da mi pominjes ( iole normalne) normalne muskarce...a ni zene...tema je o ekstremnim sportovima...

Back