Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
slatko me nasmeja, ali stvarno. Bez zezanja
Malo mi nije jasna ta matematika
A letovanje? sunce more pesak i galebovi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slatko me nasmeja, ali stvarno. Bez zezanja
Malo mi nije jasna ta matematika
imaš li to, imaš li brave na njima i da li ih zaključavaš?
A pro po teme gde je muskarac spavao sa 6000 zena, dobih ideju da napravimo komparativnu analizu i za zenski pol, pa da vidimo vase stavove u ovom slucaju.
Sta mislite o zeni koja je imala na hiljade muskaraca?
A letovanje? sunce more pesak i galebovi?
Ja tebe nihil ne kontam
Zamisli 14 to godisnju sisatu tinejdzerku negde na severu backe,
i njen pocetak seksualnog zivota...onda dodaj faks, more, probe i testovi,
gluma ili folklor, pa fakultet i godisnje odmore, putovanja u inostranstvo i
promene poslova, u 50 godina sedi i kuca na forumu iz zezanja...
Zamisli 14 to godisnju sisatu tinejdzerku negde na severu backe,
i njen pocetak seksualnog zivota...onda dodaj faks, more, probe i testovi,
gluma ili folklor, pa fakultet i godisnje odmore, putovanja u inostranstvo i
promene poslova, u 50 godina sedi i kuca na forumu iz zezanja...
- - - - - - - - - -
ok onda citaj i dalje ljubavne romane i romantiku na forumu, ali ne cackaj
zene na temi ljubav i sex, jer mogu da pocnu da broje...pa da ostanu celu noc budne...
A pro po teme gde je muskarac spavao sa 6000 zena, dobih ideju da napravimo komparativnu analizu i za zenski pol, pa da vidimo vase stavove u ovom slucaju.
Ne mora da znaci da je takva osoba prevrnula preko sebe svakog ko joj je naisao
Elem....sta hoces reci?
Da sam ja ta zenturaca od 50 god?
Znam foru sa kljucem.
Neka me djavo odnese ako ti nisi lik koga sam otkacila
pazi šta pričaš, odneće te, on ne ore i ne kopa, nego gleda koga će da skopa
a, rekao ti je da ti ne valja bravica, a?
Ne, rekao je isto sto si ti napisao ovde.
A sve to u prilog egu svoga ku*ca
Ja sam uvek bio drugi, zabole me
Ne znam sta bih mislila,pogotovo kad stavite 6000,kad cujem tolki broj sta da pomislim
Mislim da sam pominjao ovo ranije... ta priča kako je lik frajer što je kresnuo mnogo žena, a žena je drolja što je kresnula mnogo likova, je sigurno nefer prema ženama, ali sa dobrim razlogom. To je najbolje objasnio Džim Džefris
“It's fuckin easy to be a slut. It's fuckin hard to be a stud. To be a stud you need to be witty, charming, well dressed, have nice shoes and a fake job. To be a slut you just have to be…. there.”
1) nema ukusa
2) nema ukusa
3) nema ukusa
Mislim da sam pominjao ovo ranije... ta priča kako je lik frajer što je kresnuo mnogo žena, a žena je drolja što je kresnula mnogo likova, je sigurno nefer prema ženama, ali sa dobrim razlogom. To je najbolje objasnio Džim Džefris
“It's fuckin easy to be a slut. It's fuckin hard to be a stud. To be a stud you need to be witty, charming, well dressed, have nice shoes and a fake job. To be a slut you just have to be…. there.”
1) nema ukusa
2) nema ukusa
3) nema ukusa