Spavala sa preko 6000 muskaraca

Naslov "spavala" sa 6.OOO muskaraca,nije narocito jasan.Ne znam zasto bi neka zenska osoba,spavala pored toliko
muskaraca,kada je opste poznato,da svako voli da spava sam u sopstvenom krevetu.E sad,ne znam da li je ta doticna zenska
zaista samo spavala pored tolikog broja muskaraca,ili je imala i neke druge "radnje" sa doticnima.Molim onoga ko je navedeni
naslov u forumu objavio,da pojasni stvar.Da li je dakle,u pitanju cisto spavanje,ili je tu bilo i nekog seksa ili slicnih nemoralnih
radnji.???:think:

Naslov "spavala" sa 6.OOO muskaraca,nije narocito jasan.Ne znam zasto bi neka zenska osoba,spavala pored toliko
muskaraca,kada je opste poznato,da svako voli da spava sam u sopstvenom krevetu.E sad,ne znam da li je ta doticna zenska
zaista samo spavala pored tolikog broja muskaraca,ili je imala i neke druge "radnje" sa doticnima.Molim onoga ko je navedeni
naslov u forumu objavio,da pojasni stavr.Da li je dakle,u pitanju cisto spavanje,ili je tu bilo i nekog seksa ili slicnih nemoralnih

e sad

pa samo je spavala , imala oci zatvorene

a sta se sve desava u snu...

naslov u forumu objavio,da pojasni stvar.Da li je dakle,u pitanju cisto spavanje,ili je tu bilo i nekog seksa ili slicnih nemoralnih

Dakle tema je analogna temi "Spavao sa 6000 zena".
Inace temu posvecujem Draganu J. clanu koji je na mene uticao vrlo inspirativno na istoj.
Spavala u prevodu imala seks.
Posto je vecina "navijala" za plejboja koji je prevrnuo preko 6000 zena i kome se maltene spomenik ne podigne, da vidim prosto da li ce u stavovima koje su cvrsto zastupali, ovde cvrsto da odstupe.
Ili ce se i dalje principijelno drzati istih
Hvala

bilo je negde, čitao sam, da l na internetu, da l u novinam da je, kao, neka devojka stvarno htela da bude kao samanta, ali mislim da je ona dogurala do 4 - 5 iljada
koga ne mrzi, neka potraži, pa postavi link

- - - - - - - - - -

Isto sto i o muskarcu,kao sto postoji zenska khurva tako postoji i muska...

a, đe to može da bude isto, jadan ne bijo?
i kad će već jednom žene da shvate da to nije isto i zašto nije isto, oca im ebem

bilo je negde, čitao sam, da l na internetu, da l u novinam da je, kao, neka devojka stvarno htela da bude kao samanta, ali mislim da je ona dogurala do 4 - 5 iljada
koga ne mrzi, neka potraži, pa postavi link

- - - - - - - - - -

a, đe to može da bude isto, jadan ne bijo?
i kad će već jednom žene da shvate da to nije isto i zašto nije isto, oca im ebem

Naravno da nije isto, zensko je ku*va a muskarca dizete u nebesa. A usustini je i on to isto...muska ku*va

A pro po teme gde je muskarac spavao sa 6000 zena, dobih ideju da napravimo komparativnu analizu i za zenski pol, pa da vidimo vase stavove u ovom slucaju.
Sta mislite o zeni koja je imala na hiljade muskaraca?

prostitutes_0.jpg

Nemoj ste deca, gomila zena dok ne zavrsi fakultet se zaljubi dvadesetak puta,

a grupnjake ne racuna, sex pocne oko 38 kada odustane od radjanja tako da je 6000

jednostavna cifra za zene...a bas nisu male da se hvale kao cuveni ebaci...sa par desetina...:)

Back