Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Konacno je stigao i nastavak Spartacus blood and sand-a!Nazalost bez glavnog glumca Andy Whitfild-a kome se rak vratio Za sada ima samo jedna epizoda ali i to je nesto...
Je l' jos neko ima cudan osecaj da ce ona dva plavusana sto iprebijase Batijatusa da skoncaju na neki gadan i perverzan nacin?
Dobra epizoda...
Kriksus sad sa onom kosom i lici malo na Gala, ranije mi je delovao ko SS stormtrooper
Je l' jos neko ima cudan osecaj da ce ona dva plavusana sto iprebijase Batijatusa da skoncaju na neki gadan i perverzan nacin?
Dobra epizoda...
Kriksus sad sa onom kosom i lici malo na Gala, ranije mi je delovao ko SS stormtrooper
U, izvini molim te, mnogo sam ti odao, reko sam toliko stvari koje nikako nisi mogao da vidis i u bilo kojem trejleru...
A da bih ti jos vise pokvario odacu ti jos nesto: U seriji se radi o GLADIJATORIMA!!!!!
Zamisli!!!!!!!!!!!!
U, izvini molim te, mnogo sam ti odao, reko sam toliko stvari koje nikako nisi mogao da vidis i u bilo kojem trejleru...
A da bih ti jos vise pokvario odacu ti jos nesto: U seriji se radi o GLADIJATORIMA!!!!!
Zamisli!!!!!!!!!!!!
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.