- Poruka
- 852
yupiiii konachno mi se vide postovi 
pa misiiim ok da malo po guzi, ali ne bash da ostaje maslinasto zeleno ljubichasto

pa misiiim ok da malo po guzi, ali ne bash da ostaje maslinasto zeleno ljubichasto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sliku ces dobiti....ali u nekom buducem zivotu.....posto forumasice mogu do detalja da pricaju o seksu.....ali pod uslovom da ih nevidite......

Jbg, ja volim i ponekad trazim... Ali meni nije smijesno, nego napaljujuce...
I da, ponekad trazim i da me povuce za kosu...
Kad je prasnem po guzi (ali ne prejako) 
Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka ...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno
Ili kad polozi ruku na guzu pa je stegne, mmm...
:lol Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno :wink:
Ili kad polozi ruku na guzu pa je stegne, mmm...
bas mmmm....
...ali ipak nalozzi me wise kad me pljesne!8-)
hihi
i ja volim da povucem ali ne za kosu![]()
ops:i ja volim da me povuku ali ne za kosuops:
vidi vidi ala nam se zelje slozise
.....***, ja volim i ponekad trazim... Ali meni nije smijesno, nego napaljujuce...
I da, ponekad trazim i da me povuce za kosu...
( Lajanje na zvezde) 

Ja bash volim i to spenkanjei da me vuche za kosu,pogotovo kad je otpozadi.
..i nikad nisam morala to da trazhim,valjda mi pishe na chelu,pa su nekako sami radili..![]()
Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno :wink:
...