spank me

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka ...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno

ebete se ko životinje..........brooka....

Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka :lol:...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno :wink:

zelju vidim imas ali imas nespretnog momka koji ni ne zna da te pljeska po guzi

ne znam sta da kazem osini po guzovima,aman aman !:D:D:D Ne znam moze to a i nemora al volim da je scipim s obje ruke kad je radim s gooze onda je ono safatam kako kaze sinan :"DO BOLA!"

ovo je definitivno moj resor
imam iskustvo gradjeno godinama
počeo sam još u osnovnoj školi da lupkam devojčice po goozi i vučem ih za pletenice ...
tada nisu shvatale pa su se bunile a neke htele i da ošamare...
ali sad im se dopada pa se evo javljalju putem foruma i zahvaljuju mi na vaspitavanju, samo što ne znam koja je koja stavile ove nikove ...
ajd nek se javi ko je Maja iz IV2 nju sam najviše vaspitavao...

znači da sve to one vuku iz detinjstva
a ja sam krivac
:mrgreen:

.....

Prilozi

• 41.gif
    41.gif
    3,3 KB · Pregleda: 51
Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka :lol:...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno :wink:

moja se nije smejala koliko se zanela dok sam je lupao po dupetu i *****....:heart:...
a radio sam nekad kao kocijas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back