Spanija

Mislim da nije bitno koje sam godine prvi put propistao.Ja sam iz Novog Sad, ovde sam u campu pa palim za yu 15.08. iz Madrida, pa ako ti je nesto potrebno da posaljes nekom u yu slobodno mi se obrati, rado cu pomoci. Uzivaj
 
Nevena_:
Pozdrav za sve!Da nema neko mozda iz Spanije?Ako zelite druzenje preko neta,javi te!POZDRAV :lol:
-Nevena ja sam cest gost Barcelone mesecno bar dva puta ako si negde blizu javi pre cetiri dana sam dosao iz Barcelone mnogo sam se lepo proveo-zivim u Danskoj-pozdrav od Marka-iz danske.
 
JA SAM 88. I ZIVIM U BG.MEDJUTIM,NADAM SE DA CU POSLE FAKSA OTICI U SPANIJU,PRECIZNIJE U BARSELONU.CAK SAM POCEO I DA UCIM SPANSKI.JAKO ME ZANIMAJU INFORMACIJE O TOJ ZEMLJI,PA BIH TE MOLIO DA MI KAZES NESTO VISE O NJOJ.


PUNO POZDRAVA
 
Nevena_:
Pozdrav za sve!Da nema neko mozda iz Spanije?Ako zelite druzenje preko neta,javi te!POZDRAV :lol:
Solo te puedo decir que siento mucha envidia porque tu vives en Espana.Kao što vidiš ne funkcioniše mi španski na tastaturi.Stvarno,baš super što živiš tamo.Meni se strašno sviđa njihov način života, iako nisam nikad bila tamo.Omiljeni kanal na kablovskoj mi je rtve.Ako nisam demasiado radoznala,otkud ti tamo?
 
Postovanje.Obracam vam se u nadi da mogu kontaktirati nase ljude u Spaniji,kako bih prosledila adresu svoje galerije umetnickih slika,koja se nalazi na Internetu Riznice Serbske pod nazivom GALERIJA UMETNICKIH SLIKA .Zbog dobronamernih saveta u vezi mog rada.Neznam na koji drugi nacin mogu kontaktirati nase ljude u Spaniji,ako slucajno neko zna molim za pomoc.S postovanjem slikarka Mirivan
 

Back
Top