Spanija - severna Italija - Francuska

Mi smo kandidati.Meni se svidja ponuda Kompasa ali Kragujevackog u periodu od 28.9 do 9.9.Malo se plasim da nece biti dovoljno zainteresovanih,pa da ce otkazati putovanje.Nemam predstavu koliko je ovo ljudima interesantno,posto nije klasicno letovanje,a nas narod mnogo voli da placa skupe hotele iz kojih ne mora da se pomera svih 10-15 dana,jer u njima ima svih "potrebnih sadrzaja".Za mene je ovo idealan odmor.Pozdrav!

Interesuje me, kako i kojim prevozom najbolje da stignem do Barselone, ako idem tamo u sopstvenoj režiji? Videla sam na sajtu ambasade da traže na uvid 'rezervaciju karte prevoznog sredstva koje će se koristiti u odlasku i povratku iz Španije'. Nisam preko neta uspela da nađem direktan let iz Bg, a letovi sa presedanjima, koje sam našla, i nisu tako jeftini. Ja bih najviše volela kada bih mogla da idem autobusom ili vozom, sama. Palo mi je još na pamet da odem do neke agencije koje rade ture za Španiju, da ih pitam samo za prevoz do tamo. Ne znam da li oni to rade? Kako ste vi ostali rešili pitanje prevoza? Da li avio kompanije inače izdaju potvrde o rezervaciji karata? Nikada do sada mi to nije trebalo... :???:

:)

Back