majac, blago tebi, ja sam bila ove ove godine u maju i bilo mi je fenomenalno.Koliko traje sve ukupno ta tvoja exkurzija?Ja sam bila 11 dana, preko Rapsody travela, sve je bilo korektno sa njihove strane.Trebalo bi da svratite u Gratz, jedan manji gradic blizu Azurne obale.Tamo postoji fabrika i labaoratorija parfema i svih slicnih aromaticnih stvari, a za male novce mozes da kupis unikat parfeme koji jos nisu izasli na trziste, i koji ce kostati po nekoliko hiljada dinara.Preporucujem da u Barsu odes bar 2 puta, jer zaista ne moze sve da se obidje, i nemoj da se zaludjujes kojekakvim Mangom, Zarom...isto je kao i ovde ,ako ides u vreme snizenja ( jesen, prolece ,Nova godina ) mozes nesto da proberes, ali bolje da novac trosis na izlete i obilaske.U Lloretu imas diskoteku Holliday, najvecu na Costa Bravi, i stvarno je ok.A na plazi imas pregrst kafica, koji sluze vrlo neobicno pice, pogotovo koktele, to probaj obavezno, kao i Sangriu ( pravo Spansko vino ), zatim njihova tradicionalna kafa Cartado, tortilja, rizoto, paelju... bice ti super, samo se dobro organizuj, manje spavaj i stici ces dosta toga da vidis. P.S ponesi obavezno aparat sa velikom memorijom,ili bar 4,5 filmova, neces znati sta pre da slikas!!pozz