Evo već nekoliko puta spojih neke svoje prijatelje, koji se do tad nisu poznavali, u neke grupe, i posle nekako, na ovaj ili onaj način, ja završih van tih društava, a oni ostaše da se druže. Da li je greška spajati prijatelje, vaša iskustva?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ti to meni reče da sam škart?nije greška škart se filtrira aftamacki dok ti jedeš kokice
Imao sam dve različiteJa ne razumem spajanje prijatelja . Koliko to grupa prijatelja imaš ?
Moguće da ima i do mene, a da li si imala tako neku situaciju?Pa ako se ponavlja, ako je više takvih situacija, do tebe je.
Čudo jedno, ko da gledaju da te oportunistički nekako istisnu, preko tebe se upoznali i onda si višak, nemam pojma, ima sigurno i do mene, ali mislim da si dobro rekla.Možda to ide sa godinama, shvatiš da je bitno da imaš bar jednog, ali pravog, bez grupa. Samo su ti pokazali da ti i nisu bili prijatelji.
Pa baš i nisam, bila poveznica za nova prijateljstva jesam bila, moguće da se sada i druže intenzivnije jedne sa drugima, ali imaju slične teme, živote, obaveze (brakove, bebice) i ne smatram da sam ispala iz ekipe ako se one viđaju i čuju deset puta na dan a ja se s njima čujem ili vidim jednom mjesečno. Ne znam zašto misliš da si ostao van društva, treba da si srećan i ponosan što si stvorio nova prijateljstvaMoguće da ima i do mene, a da li si imala tako neku situaciju?
Ni ja ne razumem 'spajanje prijatelja'!Ja ne razumem spajanje prijatelja . Koliko to grupa prijatelja imaš ?
Polako. Čemu nervoza. Mislim na višegodišnja virtuelna prijateljstva, da. Jednu ženu sam upoznao i uživo. Ume to biti i zanimljivo.Ni ja ne razumem 'spajanje prijatelja'!
I ne volim grupe.
I ja sam u grupama; za planinarenje, pozorište, sport.
Samo dobijam obaveštenja o terminima.
Drugo me ne zanima, niti ćaskam u grupi niti van grupe.
Lepo se družimo u 'terminima' i uživo.
Ne razmišljam ko je sa kim dobar, ne upuštam se previše.
U svlačionici proćaskamo malo i to je to.
Na pešačenju smo solidarni, družimo se, biramo destinacije, ako mi se ćuti - ćutim i uživam u prirodi.
Porodica me je ubacila u porodičnu grupu, odmah sam izašla iz grupe.
Ako možeš posveti mi lično pet minuta a ne ista poruka jednako svima.
I ne treba svako da nam bude prijatelj.
Prijateljstvo podrazumeva dosta toga, odgovornost, obaveze, zajednička interesovanja, odanost..
Moja prijateljstva nisu instant prijateljstva. Svako je dugogodišnje i bezbroj puta dokazano.
Čuj, spajanje prijatelja?!
Ili ti misliš na prijateljstvo na displeju a svako iz svoje fotelje?
...никада није грешка спајати пријатеље...Evo već nekoliko puta spojih neke svoje prijatelje, koji se do tad nisu poznavali, u neke grupe, i posle nekako, na ovaj ili onaj način, ja završih van tih društava, a oni ostaše da se druže. Da li je greška spajati prijatelje, vaša iskustva
Jel imaš neka iskustva s tim?...никада није грешка спајати пријатеље...
Gde si ti, Cvetoje, osetio žurbu i nervozu?Polako. Čemu nervoza. Mislim na višegodišnja virtuelna prijateljstva, da. Jednu ženu sam upoznao i uživo. Ume to biti i zanimljivo.
ne. oni su škart.Ti to meni reče da sam škart?
Безброј...жив сам..крећем се...комуницирам...схвати да си ти једно а неки други људи друго,немаш легат на неку особу...Jel imaš neka iskustva s tim?
Uh...dobro je...već sam bio počeo da se nerviramne. oni su škart.
....боља тема од насловне...Uh...dobro je...već sam bio počeo da se nerviram![]()
bez brige. zapravo i da sam reko nešto ružno zašto bi se ti nervirao zbog reči nepoznatog debila?Uh...dobro je...već sam bio počeo da se nerviram![]()
Dobro kažeš, a šta znam, to su problemi foruma i dopisivanja, ne znaš u kakvom je raspoloženju nešto napisanobez brige. zapravo i da sam reko nešto ružno zašto bi se ti nervirao zbog reči nepoznatog debila?
samo kul brte slušaj čiču starogDobro kažeš, a šta znam, to su problemi foruma i dopisivanja, ne znaš u kakvom je raspoloženju nešto napisano
Jok i nije dobar pseudonim i biografija u jednomCvetoje
Ауф пријатељу, иста ситуација и код мене. Милион пута ми је тако било.Evo već nekoliko puta spojih neke svoje prijatelje, koji se do tad nisu poznavali, u neke grupe, i posle nekako, na ovaj ili onaj način, ja završih van tih društava, a oni ostaše da se druže. Da li je greška spajati prijatelje, vaša iskustva?