Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Hrvati u svom klasicnom besu i nemoci protiv vlastite bede, crkli bi bez otvorene mrznje prema Srbima.
Ovakve komplekse i opterecenost drugima poznaju samo Hrvati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se zgranula preksinoć kada sam to videla, ovaj otvoreni šovinnistički manifest je za svaku osudu.
Prijaviću ih Amnestiju.
To je srpska reklama ,a ne HTV-ova ,pogledajte logo u donjem desnom uglu i sve će biti jasno .
Što da odbiju? Reklamu je napravilo SNV ,tj. najviši organ uprave Srba u Hrvatskoj i ako oni smatraju da to treba da se prikaže, ne vidim što bi se HTV bunio,ako je uopšte tamo i prikazana.Kakve to veze ima, prikazana je na HRT, odgovornost je na onome ko prikazuje a ne na onome ko je reklamu uradio, mogli su da odbiju
da je prikažu

Баш су духовити ови Срби из рвацке из СНВ-а, додуше 2 десетинке се види ко стоји иза рекламе...
Ја сам мислио да је ово нека ауторска спрдачина неког рвата
Је л се то емитује тамо?

Ova reklama pokazuje da je danas Srbima u fašističkoj Hrvatskoj, kao što je bilo
Jevrejima u Trećem Rajhu 1934. godine.
Ova nova Hrvatska je ustvari Četvrti Rajh.
Popisivač u NDH-a:
![]()
![]()
Meni je reklama urnebesna sto bi nekog to pogadjalo ,pa mi i imamo ljude koji su se izjasnjavali kao marsovci u srbiji ...

ja majke mi koliko te pratim, vidim stalno stavljaš fašiste gledaš HTV;
sam zaključio da si ti prikriveni ustaša.
ustaški.Ae prevedi mi ovo na srpski jezik. Jerustaški.
Ae prevedi mi ovo na srpski jezik. Jerustaški.
i ja sam za Gadafija , a ne za onog tvog lažnog debelog kretena od generala koji ga je izdao. Nick ti je stvarno bezveze, bez uvrede.

Cao Zebrice, ja to ne shvacam tako tragicno.Srbi u Hrvatskoj se jos uvijek boje reci da su Srbi, pa izmisljaju ovakve maske.Jednostavno su zeljeli reci da kazu ono sto je.Doduse, ipak su malo pretjerali.

Postoji nešto što zovemo profesionalnom etikom, no HRT je odavno operisana od toga i opet ti ponavljam nije važno ko je reklamu uradio,Što da odbiju? Reklamu je napravilo SNV ,tj. najviši organ uprave Srba u Hrvatskoj i ako oni smatraju da to treba da se prikaže, ne vidim što bi se HTV bunio,ako je uopšte tamo i prikazana.
Jes' to nasi hrvatski Srbi cija je stranka vec godinama glavni HDZ-ov jaran konacno otresli Srbiju s grbace?
Au.....