Sovinisticke reklame na HTV-u

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Баш су духовити ови Срби из рвацке из СНВ-а, додуше 2 десетинке се види ко стоји иза рекламе...
Ја сам мислио да је ово нека ауторска спрдачина неког рвата :(
Је л се то емитује тамо?

Kako si pljujete u usta !

Ovo je reklama koju je napravila srpska demoktratska stranka u Hrvatskoj i neki demokratski savez Srba ili kako ti se već zove blage nemam, dakle oni su TRAŽILI da ova reklama ide gore, i da se Srbe potakne da se izražavaju kao Srbi,.

Dakle ovu reklamu su kreirali i poslali Srbi :D

A vi se sada vadite iz smijurije u koju ste se uvalili :D sad nisu krivi povampireni ustaše, nego odnarođeni pokatoličeni Srbi jelte ????????

Popisivač u NDH-a:

67656.1444363.jpg

:mrgreen:

Ova reklama pokazuje da je danas Srbima u fašističkoj Hrvatskoj, kao što je bilo
Jevrejima u Trećem Rajhu 1934. godine.

Ova nova Hrvatska je ustvari Četvrti Rajh.

vama su Srbi dragi moj iz HRvatske poslali jasnu poruku a ona glasi - ostavite nas na miru i gledajte svoja posla.

Srbima danas u Hrvatsoj ništa ne fali, došli smo do tog nivoa da netko najnormalnije priča ekavicom, i da to bude sasvim, ok, da čak niti ne zvuči neobično. Prema tome ne lupetaj, vozio sam se u busu sa 2 srpske familije iz Šibenika prema Zagrebu , pričali su čistom ekavicom , i u busu i van busa i nikom ništa, kažu ovdje bili već 3 puta, e jebmu mater kad je vama teško ovdje.

TEŠKO Je NAMA SA NAMA I NAŠIM IZDJANICIMA, lako za Srbe.

Što da odbiju? Reklamu je napravilo SNV ,tj. najviši organ uprave Srba u Hrvatskoj i ako oni smatraju da to treba da se prikaže, ne vidim što bi se HTV bunio,ako je uopšte tamo i prikazana.
Postoji nešto što zovemo profesionalnom etikom, no HRT je odavno operisana od toga i opet ti ponavljam nije važno ko je reklamu uradio,
bitan je onaj ko je pušta u eter i da reklama jeste prikazana na HRT jer je ja u protivnom ne bi videla na njoj.

Jes' to nasi hrvatski Srbi cija je stranka vec godinama glavni HDZ-ov jaran konacno otresli Srbiju s grbace?

Au.....

Međutim meni je jedna druga stvar fascinantna. Ta njihova opsjednutost sa Hrvatima i Hrvatskoj.

Pogledaj samo ovaj forum. Svaka druga tema o Hrvatima. Znam da smo bolji, uspješniji, ljepši, bogatiji... Koliko smo im samo frustracija zadali od stvaranja Jugoslavije do danas to čovječanstvo nije vidjelo. Ubiće ih kompleksi. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back