gushke91
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Nisam našao sličnu temu, pa ajde da postavim... Volim da slušam soundtrackove iz igara, pa ako možete da mi predložite neke? Obično su RPG igre koje tu dominiraju, bar ja ne znam druge. E da, moja preporuka je da odslušate Gothic 3 soundtrack, po mom mišljenju jedina stvar koja vredi u igri. Preporučili su mi Baldurs Gate i Dungeon Siege serijal, to upravo skidam, pa ćemo da vidimo. Samo šaljite preporuke. ;D Ne moraju biti igre za PC... ,, Kod Gothica 3 stvari stoje malčice drugačije. Kai Rozenkranc, čovek koji je komponovao muziku i za dva prethodna nastavka, ovoga puta je svoj posao shvatio preozbiljno: produkcija koja je trajala više od dve godine okupila je preko sto šezdeset muzičara iz svih krajeva sveta, od Bohumskog simfonijskog orkestra i Praškog kamernog hora, pa sve do japanske taiko trupe i benda koji izvodi srednjovekovni melos nordijskih zemalja. Rezultat ovog megalomanskog projekta, koji prevazilazi većinu holivudskih, jeste muzika za koju se dobija ne jedan, već dva Oskara – prvi za vitrinu, a drugi „za poneti”. Zato sledi savet: ako ikako možete, dočepajte se originalnog DVD soundtracka sa 5.1 miksom visoke rezolucije ,,. - Svet Kompjutera