tona soli ..samo si zaboravio prazno mesto između so i tonašta je sotona?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
tona soli ..samo si zaboravio prazno mesto između so i tonašta je sotona?
Sotona je istinitiji (nažalost) nego bila koja religija...a ja (neispravno) citam: 'Sotona voli lazne lignje' i pitam se..... WTF?
Šta je đavo?
Šta je drvo?Šta je đavo?
Isus je bio đavo za mnoge... Vođa.bilo je u izvornom hrišćanstvu mnogo dobrih stvari...đavo je posle pravio religiju od toga da zamuti vodu i štancovao i još štancuje sve novije i novije denominacije...
Sotona je lik koji se pojavljuje u sistemima verovanja mnogih religija , uključujući hrišćanstvo i islam . U judaizmu "satana" nije čulno biće, već metafora za zle sklonost - hrabra hara - koja postoji u svakoj osobi i iskušava nas da pogrešimo.
Postaje problem jer muslimani hoce da upucaju sarli ebdo, a hriscanstvo je dovoljno snazno da istrpi kritike?Svet mrzi samo hriscanstvo.
Nema problema sa drugim laznim religijama jer je sotona bog sveta Ako hulite na hriscanstvo u muzickom spotu smatrate se kraljem ili kraljicom.
Ako to ucinite bilo kojoj drugoj krivoj religiji, onda to postaje problem. Otvorite oci, morate izgubiti ponos.poniziti se i traziti svetlost a to je Isus Hrist.
ko zna?Sotona je lik koji se pojavljuje u sistemima verovanja mnogih religija , uključujući hrišćanstvo i islam . U judaizmu "satana" nije čulno biće, već metafora za zle sklonost - hrabra hara - koja postoji u svakoj osobi i iskušava nas da pogrešimo.
23 A On obrnuvši se reče Petru: Idi od mene sotono; ti si mi sablazan; jer ne misliš šta je Božje nego ljudsko.
da li je petar onda đavo?
Jovan 6,70 | Isus im odgovori: ne izbrah li ja vas dvanaestoricu, i jedan je od vas đavo? |
Luka 22,3 | A sotona uđe u Judu, koji se zvaše Iskariot, i koji bješe jedan od dvanaestorice. |
pa ja se i tu slažem, đavo i sotona nisu čulna bića već sve negativno u nama. možemo da prevedemo naša "pamet". juda kao najučeniji apostol pao je na farisejsku podvalu. njegova izdaja ništa veća nije od ostalih apostola ali njegov greh je što nije nastavio život kao svi apostoli.ko zna?
svi podrazumevaju da je Juda bio đavo ali Isus ne imenuje
Jovan 6,70 Isus im odgovori: ne izbrah li ja vas dvanaestoricu, i jedan je od vas đavo?
Juda nije đavo jer se kaže u njega uđe đavo kad je trebao po planu da izda Isusa...nije isto biti đavo i da u tebe uđe đavo
Luka 22,3 A sotona uđe u Judu, koji se zvaše Iskariot, i koji bješe jedan od dvanaestorice.
kako se zove naopačke okrenut krst kakvog koriste satanisti? krst svetog Petra
sad će @Гром da te lajkujepa ja se i tu slažem, đavo i sotona nisu čulna bića već sve negativno u nama. možemo da prevedemo naša "pamet". juda kao najučeniji apostol pao je na farisejsku podvalu. njegova izdaja ništa veća nije od ostalih apostola ali njegov greh je što nije nastavio život kao svi apostoli.
osim što je gord izleti nešto interesantno iz njegasad će @Гром da te lajkuje![]()
Đavo je kušao Gospoda Isusa Hrista 40 dana u pustinji. Đavo u hrišćanstvu postoji kao neman koji iskušava čoveka.Sotona je lik koji se pojavljuje u sistemima verovanja mnogih religija , uključujući hrišćanstvo i islam . U judaizmu "satana" nije čulno biće, već metafora za zle sklonost - hrabra hara - koja postoji u svakoj osobi i iskušava nas da pogrešimo.
23 A On obrnuvši se reče Petru: Idi od mene sotono; ti si mi sablazan; jer ne misliš šta je Božje nego ljudsko.
da li je petar onda đavo?
niko ne zna sem Isusaa ovo za petra nisam se bavio tako da ne znam.
pomešao si nešto...Isus je postio 40 dana u pustinji a đavo ga je kušao na kraju tog perioda sa tri kratka testa...Đavo je kušao Gospoda Isusa Hrista 40 dana u pustinji. Đavo u hrišćanstvu postoji kao neman koji iskušava čoveka.
Ili tako nešto, ali se jasno spominje Đavo u Novom Zavetu.pomešao si nešto...Isus je postio 40 dana u pustinji a đavo ga je kušao na kraju tog perioda sa tri kratka testa...
da, nego đavo strpljivo čeka da se Isus pripremi za kušanje sa 40 dana posta u pustinji...ne deluje kao da je protivnik nego neko zadužen od Boga da kuša ljude pa i Isusa...kuša kad dobije dopuštenje..isto kao u priči o pravednom Jovu... .zar to ne ukazuje da je đavo Božji sluga a ne protivnik?Ili tako nešto, ali se jasno spominje Đavo u Novom Zavetu.
Verovatno sve sem istocne ortodoksije.Koje su to religije lažne?
da alegorija. kuša ga njegovo otpalo stvorenje.Đavo je kušao Gospoda Isusa Hrista 40 dana u pustinji. Đavo u hrišćanstvu postoji kao neman koji iskušava čoveka.
Niko im nije kriv sto smatraju da su samo oni ljudi, a svi ostali ''goji'' tj. stoka, te sto su samo lihvarili i getoizirali se svuda gde su ziveli i sto nikada nisu hteli da se integrisu u drustvo.Jevreji su se napatili bas od hriscana
Pa to nikako nije bilo moguće. Tako da otpada uopšte kao mogućnost.da alegorija. kuša ga njegovo otpalo stvorenje.
i da je bukvalno šta bi se desilo sa bogom da se isus poklonio đavolu?
ne bi više troičan nego dvoičan?![]()
Otpadnik od Boga ne može biti Božji sluga.zar to ne ukazuje da je đavo Božji sluga a ne protivnik?
Otpadnik od Boga ne može biti Božji sluga.
Jov 1,6 | A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona. |
Jov 1,7 | I Gospod reče Sotoni: otkuda ideš? A Sotona odgovori Gospodu i reče: prohodih zemlju i obilazih. |
Jov 1,8 | I reče Gospod Sotoni: jesi li vidio slugu mojega Jova? nema onakoga čovjeka na zemlji, dobra i pravedna, koji se boji Boga i uklanja se oda zla. |
Jov 1,9 | A Sotona odgovori Gospodu i reče: eda li se uzalud Jov boji Boga? |
Jov 1,10 | Nijesi li ga ti ogradio i kuću njegovu i sve što ima svuda unaokolo? djelo ruku njegovijeh blagoslovio si, i stoka se njegova umnožila na zemlji. |
Jov 1,11 | Ali pruži ruku svoju i dotakni se svega što ima, psovaće te u oči. |
Jov 1,12 | A Gospod reče Sotoni: evo, sve što ima neka je u tvojoj ruci; samo na njega ne diži ruke svoje. I otide Sotona od Gospoda. |