Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.151
Sta mislite o ovoj televiziji?
Meni nije losa, pogotovo zbog vesti iz domaceg sporta....
"Grobarski je kanal SOS,SOS......"![]()
![]()
![]()
Uzeo si mi post iz tastatureUpropastili su se sa ovim kvizovima i SMS porukamaInace,volim da pogledam one emisije gde se gledaoci ukljucuju u program,kao sto su "Zona press" i "Izvolite,pitajte".Dobar je i "Total soccer",a od voditelja najvise gotivim Nebojsu Petrovica
"Grobarski je kanal SOS,SOS......"![]()
![]()
![]()
Niko nije pomenuo Aleksandra Loknera i njegovu emisiju SOS Bubamara!
Ma jok,ja to onako bezveze...Zasto mislis da je grobarski....
![]()
Niko nije pomenuo Aleksandra Loknera i njegovu emisiju SOS Bubamara!
ja kad gledam tv,sto je jako rijetko,upalim sos,bas zbog ovoga sto si rekao,i nije mi los kanal,reportaze,intrevjui,najnovije vijesti...Sta mislite o ovoj televiziji?
Ljudi,ostavite navijacke strasti po strani.Ipak je ovo tema o jednoj TV i treba dati misljenje o programu,voditeljima itd.A to,da li je SOS objektivan ili ne,to vec prelazi u navijacke sfere![]()
Pa ko kaže da ne dajemo mišljenje...eto mi kažemo da su neprofesionalni i da su navijački opredeljeni,jesi li zadovoljan???
1 tacnoZa Tegija se zna da navija za Partizan,nemas sta da nagadjas.Sto se tice Simica i Karasija,tu se Nebojsa Petrovic ozbiljno zajebao jer je izgubio mnogo gledalaca,a i plasim se za njih dvojicu,jer ako nastave tako neko ce ih sacekati i "objasniti" im neke stvari.Sto se tice programa,mnogo smaraju sa onim kucama,stanovima i ostalim glupim kvizovima.
1 tacno
2 simic je vec bio sacekanne znam oce li ih bit ove godine jer nemaju sto kritikovat cz,pobijedila je njihova struja,lukic,adzic & co
3 nijesu jedina tv koja se tako finansira,*******,od necega moraju zivjet.
@neozbiljni:
'...i treba dati misljenje o programu,voditeljima itd.A to,da li je SOS objektivan ili ne,to vec prelazi u navijacke sfere'
ja sam dao misljenje,a da si gledao totall sucker
zimus,znao bi o cemu ti pricam,takve stvari da se direktno preko tv-a,smisljeno i od strane dvije prodane duse,3 ustvari
,non-stop blati najveci i najtrofejniji srpski klub ne smije sebi da dozvoli ni jedna amaterska lokalna tv,a ne najbolji sportski kanal u srbiji,a i sire,koji pritom ima prostorije kao sto rekoh na marakani
,mislim to stvarno nije profesionalno,za partizan se nikad nesto ni priblizno slicno nije govorkalo,niti se planski u studio dovodilo par debilana koji nemaju sto da rade pa za sladoled i kutiju cigara svasta pricaju o cz.ljutio se ili ne:
SOS jeste grobarska tv...
ne mrzim partizan,ali ne volim kad se iznose neistine o zvijezdi,pogotovo ne od ljudi koji nijesu kompetentni da komentarisu ni mali fudbal u zabacenim selima,a kamoli nesto iole ozbiljnije.
poZz...![]()
Tako sam i ja mislio,ai sam video na rts da ih je Simic nesto pljuvao.Verovatno su ga zajebali za neku funkciju u klubu.1 tacno
2 simic je vec bio sacekanne znam oce li ih bit ove godine jer nemaju sto kritikovat cz,pobijedila je njihova struja,lukic,adzic & co
3 nijesu jedina tv koja se tako finansira,*******,od necega moraju zivjet.
@neozbiljni:
'...i treba dati misljenje o programu,voditeljima itd.A to,da li je SOS objektivan ili ne,to vec prelazi u navijacke sfere'
ja sam dao misljenje,a da si gledao totall sucker
zimus,znao bi o cemu ti pricam,takve stvari da se direktno preko tv-a,smisljeno i od strane dvije prodane duse,3 ustvari
,non-stop blati najveci i najtrofejniji srpski klub ne smije sebi da dozvoli ni jedna amaterska lokalna tv,a ne najbolji sportski kanal u srbiji,a i sire,koji pritom ima prostorije kao sto rekoh na marakani
,mislim to stvarno nije profesionalno,za partizan se nikad nesto ni priblizno slicno nije govorkalo,niti se planski u studio dovodilo par debilana koji nemaju sto da rade pa za sladoled i kutiju cigara svasta pricaju o cz.ljutio se ili ne:
SOS jeste grobarska tv...
ne mrzim partizan,ali ne volim kad se iznose neistine o zvijezdi,pogotovo ne od ljudi koji nijesu kompetentni da komentarisu ni mali fudbal u zabacenim selima,a kamoli nesto iole ozbiljnije.
poZz...![]()