Сорошевац Метју Палмер подржао Вучића, напао опозицију: Бојкот није решење

Praktično sve sile na svetu podržavaju izbore i protiv su bojkota. Samo jedna grupa poslanika u evropskom parlamentu je više na strani bojkota ali to je manjina.
zameni reci sa: haos i bezakonje i mira i stabilnosti.
u evropi je uvek makar na kasicicu bilo vise mozga no kod velikih sila sto je i dokaz da neko podrzava mir i stabilnost na balkanu.

u svetu sa jedne strane imas kauboje
sa druge lude ruse
a sa trece kosooke manijake koji su se pokazali ko su u kinesko-japanskim ratovima...nisu ameri uzalud bacili atomsku.
evropa je kulturoloski najbliskija srbiji od pomenute tri jel... kulture...

pandemija je najbolji primer koliko je kosookima stalo do njihovih a kamoli do drugih u svetu.

rijetko kad je Srbija bila ovako jedinstvena...svi na istoj strani...na strani okupatora...vlast podrzaju vec receni a opoziciju CNN...tj. isti...vlast lojalna okupatoru a opozicija jos lojalnija...dupla kruna okupatora...mi ce mo kako mama (Merkel) kaze a mi hocemo idealne uslove ili necemo da se igramo (da ne smetamo, Gazde su vec mnogo ulozile u ove vladajuce ) ...I jedni i drugi pisete sramne stranice srpske istorije...zao mi je ovih izigranih voditelja na N1...tamo nisu bili dobrodosli a ovdje su zloupotrebljeni...Istu stvar imamo i sa BN-om u RS-u...poderali su nas kao staru kantu a mi sikiramo oko nekih stranaca...Filozofiranjem maskiramo sustinu a ona je: Al' opet, grešan, grešno sam pevo — Ranjeno srce naroda mog! Ta Srbin kipi — kipi i čekaAl' ne da đavoil' ne da Bog!

rijetko kad je Srbija bila ovako jedinstvena...svi na istoj strani...na strani okupatora...vlast podrzaju vec receni a opoziciju CNN...tj. isti...vlast lojalna okupatoru a opozicija jos lojalnija...dupla kruna okupatora...mi ce mo kako mama (Merkel) kaze a mi hocemo idealne uslove ili necemo da se igramo (da ne smetamo, Gazde su vec mnogo ulozile u ove vladajuce ) ...I jedni i drugi pisete sramne stranice srpske istorije...zao mi je ovih izigranih voditelja na N1...tamo nisu bili dobrodosli a ovdje su zloupotrebljeni...Istu stvar imamo i sa BN-om u RS-u...poderali su nas kao staru kantu a mi sikiramo oko nekih stranaca...Filozofiranjem maskiramo sustinu a ona je: Al' opet, grešan, grešno sam pevo — Ranjeno srce naroda mog! Ta Srbin kipi — kipi i čekaAl' ne da đavoil' ne da Bog!

Potpuno si u pravu, zato postoji treci put, ono sto predlazu Nogo i Dragas, a ostali pominju ali ne znam kako misle da to urade - a to je da narod SISTEMSKI uredi preuzimanje sudbine u svoje ruke.

Time se izbegavaju gazde i njihove sluge, osim ako sam narod nece da bude sluga. U tom slucaju pomoci nema. Ali, sa stanovista demokratije, i to je opcija.

Back