Šoranje u lavabo

Jedne prilike u tramvaj ulazi lik sa sinom, možda četiri godine odoka malom. Nemiran, bučan i otac ga opominje, ne diraj to, sjedni, budi tiši. Mali ne ebe oca ni 2%, otac mu nakon par minuta zaprijeti kaznom ako se odmah ne smiri i malo grublje ga stisnu za ruku da ga smiri. Mali se konačno i smiri ali plače, suze u tri reda i prijeti ocu: e reći ću te mami da si pišo u sudoper!

prije neki dan sam imao situaciju u trgovačkom centru, ulazi lik i vidi ja zauzeo pisoar, ode naprijed za kvaku kenjare zauzeta i ona, dok sam pišao baš sam promišljao hoće li ga odvrnuti u lavabo. ali nije kulturno je sačekao. iako mislim da bi bar 1 od 100 u takvoj situaciji odvrnuo u lavabo.

prije neki dan sam imao situaciju u trgovačkom centru, ulazi lik i vidi ja zauzeo pisoar, ode naprijed za kvaku kenjare zauzeta i ona, dok sam pišao baš sam promišljao hoće li ga odvrnuti u lavabo. ali nije kulturno je sačekao. iako mislim da bi bar 1 od 100 u takvoj situaciji odvrnuo u lavabo.
Naravno da je sacekao. Zasto od neceg normalnog pravite nenormalno?

Šoranje u lavabo a ne brisanje lavaboa... čitaj šta piše! :rtfm:

Сећам се кад је у ријалитију "Велкики брат" био позван на рибање Марко,
није му било јасно о чему се ради,
а ови га напеналили
"Сећаш ли се шта сваки пут радиш под тушем ?"

А он се јадник брани
"Не дркам мајке ми ..!"

Они му на крају објасне да се ради о томе да шора под тушем
и да су неки укућани подобијали гљивице на стопалима !

Ето, од тад и ја више пазим шта радим у сопственој кади. :rumenko:

Сећам се кад је у ријалитију "Велкики брат" био позван на рибање Марко,
није му било јасно о чему се ради,
а ови га напеналили
"Сећаш ли се шта сваки пут радиш под тушем ?"

А он се јадник брани
"Не дркам мајке ми ..!"

Они му на крају објасне да се ради о томе да шора под тушем
и да су неки укућани подобијали гљивице на стопалима !

Ето, од тад и ја више пазим шта радим у сопственој кади. :rumenko:
Tebi je rijaliti u glavi a? 🤔

Ја понекад пустим јак млаз воде у каду и пишам у каду и ту воду. То ме је деда терао као дете јер сам му стално запишавао даску. Узме ме за руку, пусти воду и каже "ту да пишаш" !!

Back