Sokolica_M
Domaćin
- Poruka
- 4.428
... je samo drugima jaka.
Sama sebi je - slabost...''
(Miroslav Antić)
Šta mislite o tome?
(Miroslav Antić)
Šta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hotjesh da nastavish ili da idem da spavam nenauchena i zbunjena?Mozda se odnosi na sumnju u sebe koja je prisutna, ma koliko smo jaki i kako nas drugi vide.
Zajebato. :-)
Mozda se odnosi na sumnju u sebe koja je prisutna, ma koliko smo jaki i kako nas drugi vide.
(Miroslav Antić)
Šta mislite o tome?
Izvinjavam se, al' vidite da covek hoce da se ubije. Moram da reagujem.
Razradjujte dalje sami. :-P
(Miroslav Antić)
Šta mislite o tome?
Gledala sam prekljuce "Kraljicu Elizabetu", sad mi pade na pamet da moze da se poveze sa temom.
Samim tim sto je bila kraljica bila je velika u ocima drugih. U njenom prisustvu niko nije smeo da je gleda kao da je jednak sa njom. Svi su joj laskali, naprosto zato sto je kraljica. Postavlja se pitanje, ko je voli zbog nje same, ko joj udeljuje kompliment iskreno.
U sustini bila je usamljena.Mozda je to slabost.Biti usamljen i nemati na koga da se oslonis, osim na samog sebe. Drugi se plase tudje snage i moci.
U filmu jedini joj iskreno prilazi jedan obican pirat i postaju prijatelji, ona se u njega zaljubila, ali naravno, on je napravio dete njenoj najblizoj dvorskoj dami. U tom trenutku ona puca, postaje i ohola, zatvara pirata i proteruje dvorsku damu. Da ne zaboravim pokusaj atentata na nju, smaknuce Marije Stjuart, ali pred pretnjom Spanaca i katolika, kad je trebalo odbraniti zemlju, ona skuplja nadljudsku snagu, oprasta svima i naravno pobedjuje.
Njena zivotna uloga nije bila da se ljubavise, vec da svojoj zemlji donese zlatno doba.
Savrsen je njen govor na kraju, moram da ga pronadjem.
Sad, ovaj drugi deo nema mozda veze sa temom, al' mi se nespava, pa glupo da ne dovrsim pricu.![]()