НОВИ ТРЖНИ ЦЕНТАР,
прорадио "ФОРУМ"...дошли сви да продају а највише Турци и остали...
прорадио "ФОРУМ"...дошли сви да продају а највише Турци и остали...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kapiram da su to sve brendovi ali ti brendovi se moraju prilagoditi trzistu a Nis sigurno nije mesto gde ce se ljudi razbacivati svakojakvim ciframa a iz razloga da nose neko poznato ime na sebi. U svakom slucaju Forum je razocarao.
meni se čini i da su se neki doselili iz merkatora, jel još neko to primetio...?
deichman je jako povoljan i konkuretna sa cenama ne znam da li ste ulazili i gledali ja sam cerkici kupio sandalice kozne za 1700dinara.Ne prodaju oni za dzabe milion pari obuce godisnje.Ja sam sa zenom i cerkicom bio prvog dana na otvaranju i red na kasi je bio 10 m dugacak konstantno
Da. Znam sigurno da se prodavnica obuce "Bata" preselila u Forum.
A je li ko primetio 'Time Out', bila je pored grčke banke pa je zatvorili.
Po 8 lokala na svakom spratu a cene astronomija. Merkator je za onaj TC kao spejs satl. Ladno sam video zensku majicu od 13000 din.
,nzm sto otvaraju kada niko nema toliko novca da kupuje tamo..Mislim ima neko ali oni su u manjini..Ma cene su mnogo niske,nzm sto otvaraju kada niko nema toliko novca da kupuje tamo..Mislim ima neko ali oni su u manjini..

kao što rekoh ima da se rasture od prodaje...![]()

da eno bas vidim juce ne moze da se kupi nista
da eno bas vidim juce ne moze da se kupi nista
![]()

sve se rasprodalo.![]()
... zbog toga ce se zatvoriti brze, nego sto se otvorilo...

Samo da se ne usele Kinezi u njega. Oni su uvek imali najbolje lokacije.![]()
Ne bi im se isplatilo. Tu ova mladja populacija moze lako biti snimljena ko od njih kupuje garderobu od kineza i automatski ce biti obelezeni za zafrkanciju u skoli. Ne verujem da bi smeli da udju i da rizikuju tako nesto pogotovo ove tzv. fenserke.![]()