sony acid pro 7 i sony music studio 5.0

popkeeee

Aktivan član
Poruka
1.697
ovako..imam 2 problema,tacnije 3...
posto zelim devojci da napisem pesmu i da otevam sa autotune-om,imam sl problem...
u fruity loops sam ubacio autotune od antares audio tehnology kompanije...i fazon sve super,dok nisam provalio da ne moze da se ubaci mp3 fajl pa da se live snima glas i muzika...smor -.-
a drugi problem je taj...da u sony music studio 5.0 ne mogu da ubacim taj program za autotune...da mi radi kao plug in ili kako vec...nit znam,nit ima kako bilo gde da se vidi,a registrovao sam se i sve...
a sto se tice sony acif pro 7 ne moguuuu da nadjem odgovarajuci serial number nigde..probao sam jedno brat bratu 12 komada da skidam,pa na netu trazio i sve i nema...msm ima ali ne moze da ga registruje kao ima problem neki bla bla...
ugl,ako mozete da mi pomognete,bio bih vam zahvalan,jer do Nove godine treba da uradim to...
znaci da mi kazete kako da odradim to u fl studio 8,
da mi kazete kako da uradio u sony music studiu 5.0
ili da registrujem 7.0...
hvala vam puno svima!
pozdrav i srecni praznici!

ovako...
1. Za FL studio... samo prevuci mp3 file u program... ides na song i onda pokrenes autotune... (msm da sve to znas pa necu da te smaram s tim...ako ti nesto jos treba javi...)...
2. ja msm da uopste ne moze da se pokrene ali nisam siguran...
3. nastavi brate da trazis , ili kupi... nzm sta da ti kazem.. nzm koje si probao i to...

Srecno... Pusti mi link pesme u PP kad zavrsis,voleo bi da cujem... z:)
Pozdrav ! z:)

Back