Boja bez imena
Elita
- Poruka
- 17.146
@Tu okolo тај моменат где је та њена платонска заљубљеност погинуо да је отишла код психолога,психијатра,психотерапеута,
тренутак кад је Милан Младеновић умро исто да је потражила стручну помоћ можда би се извукла из депресије и дала уметности много добрих улога.
Да је потражила помоћ на време,пре мрака можда би заволела себе и бринула о себи,опоравила се од депресије или научила како да је смањи на ниво да јој не угрожава функционалност.
Њени родитељи су јој били подршка и сигурно остали уз њу - о томе куцкам.
Sonjin život i nije baš imao mnogo veze sa smrti Milana Mladenovića.
Ona je bila prijateljica sa Ivanom Vdovićem - Vdom, i u dokumentarcu o Ekatarini Velikoj jasno je i otvoreno o tome govorila.
Ivan Vdović - Vd bio je bubnjar (kako kažu, jedan od najboljih u to vreme) Šarlo Akrobate, a zatim i Katarine II, odnosno Ekatarine Velike - bendova koji su u Ex Yu bili začetnici takozvanog Novog talasa.
Takođe, bio je prva javno registrovana osoba obolela od side u Jugoslaviji, u to vreme.
On je preminuo dosta pre Milana Mladenovića.
Sonjin život obeležila su dva tragična gubitka ljudi koje je volela, a oba u periodu kada je bila relativno mlada - čovek koga je volela godinama i koji se utopio (zaboravih mu ime, bio je džez muzičar) i prijatelj o kom sam maločas pisala.
Zbog čega se nije izvukla iz toga u što je bila upala nakon tih gubitaka, ostaje poznato isključivo njoj.
Nagađanja su razna, ali to sve treba uzimati sa rezervom.
Za mene, ovde nema mesta nikakvom osuđivanju - onaj ko je spreman da donosi sud o bilo kome na osnovu rekla - kazala, ili na osnovu toga da li je neko koristio narkotike (zar ih malo ima?) i sl. za mene ne da nije čovek, nego je talog ljudskog društva.
Ali, to je samo moje mišljenje...
O Sonji mogu reći da je pamtim po izuzetnoj lepoti kada je bila mlađa, po tome što je bila sasvim svoja i svakako drugačija od velike većine, i upravo to ju je izdvajalo iz mase.
Bila je dobra glumica, bila je blesava na svoj način, ali bila je i neko iz čijih očiju si mogao da vidiš beskrajnu tugu.
Da, nije neka novost da se tužni ljudi najlepše smeju - Sonja je bila takva.