poz moon child. Nije bas da ne slusaju ljudi te bendove vec slabo zalaze na krstaricu. Super sto si postavila ovu temu, ja sam hteo, al nisam imao hertza da gledam kako je troluje ko god stigne. Sonic Youth je moj omiljeni bend a slusam ih bogami vec jedno petnaestak godina. U koji pravac smestiti Sonic Youth. Ni u jedan. Mada ima svega u njihovoj mjuzi i noise_a,psihodelije,punk_a cak na momente i americkog folka (poslusaj Cotton Crown).Sonic Youth su bili najbolji alt rock bend 80tih i svakako najuticajniji. Ko tinejdzer sam najvise slusao Bad Moon Rising album. Njihov bad mood na moj bad mood, pa ode sve dodjavola. Al je pomagalo, katarza. Objektivno najbolji SY album je Daydream Nation. Ova zadnja dva albuma su onako dobri za nerviranje starih fanova, al ne moze srce junacko izdrzati da ih ne preslusa po bar pedesetak puta. Pukle je inspiracija i Thurstonu i Kimici, al Lee Renaldove pesme su super. Sledece godine isporucuju novi album, na netu pise da ih Thurston vec promovise na solo koncertima. Toliko za (nabrzaka ) sad.Bice jos slova o Sonic Youth.