soni ericsson k700i upustvo za upotrebu

Dzordz, probaj naci na Google-u -FMA, floating mobile agent, odlican je. Sa zvanicnog SE sajta skines program za sinhro. sa PC-jem. Komp. tada mora imati Micr. Outlook da bi Isprebacivao sve gde hoces. E, ovo je strava i ja to koristim vec par godina. Zatim imas program koji od K 700 "napravi" daljinac. Ovo neznam kako radi, ali nesto slicno mozes naci i na www.girder... Jeyo remote I na kraju...neki fajlovi su 30-40 MB !!! Ali veruj mi vredi. Ako bude problema dojavi. Uputstvo jos nigde nisam nasao "cirilizovano".
Srecno!

zokij:
Sta mislite da li je bolje da kupim infrared adapter za SE k500i ili kabl(usb) za vezu sa kompom i sta je jeftinije?

Pazi USB je prenosi brzinom kao infra-red ja bas imam K500i i USB Data Cable platio sam ga 1300 u BG. posto je i infra red i usb iste przine prenosenja podataka bolje uzmi usb jer ces infra red mozda i s_j_e_b_a_t_i a usb necem biti nista. samo ces se muciti oko povezivanja uz usb dobies i data cable cd pa jos sto gluposti. naj gore ja samo prvi put prepoznati kabal u kompu preko tog cd, jer to nije kao klasican usb flash da se sam prepozna u My Computer-u ovog palis i kontrolises korz FMA Mobile Agent 2.0.19
sve to imam sve mi je to daosadilo...............
aj poz.

Back