Solitary (wo)man

Sa mnom je sve u redu, samo necu vise da uvlacim nikoga u moj licni vrtlog ljubavi i strasti i zanosa. I u krug kako vukodlaka tako i onih koji imaju koeficijent inteligencije preko 180. Ko ima koeficijent inteligencije od 80 do 120 on je prosecno inteligentan. Ko ima koeficijent inteligencije preko 120 on je natprosecno inteligentan.A ko ima preko 180 on je lud.
prosek je izmedju 90 i 110 i ima ga oko 50% populacije
ispod prosecni i natprosecni su po oko 25 % populacije
natrposecno inteligentni su valjda izmedju 110 i 130 a preko je ne znam ni ja sta...zaboravila sam mrzi me da trazim ali tako nekako ide...

zasto solitary?
jer je bolje da budes sam nego sa nekim ko ti malo ili ni toliko ne znaci,sa nekim koga ne zelis i ne volis iskreno...ebiga,po cenu da budem bezobrazna - meni je to odlika mediokriteta i ljudi koji se boje da budu sami sa sobom a to je odlika licne nesigurnosti.

bolje kvalitetno sam nego nekvalitetno sa nekim.

previous.gif
Eeeee, a po kojoj krivoj, onoj, svetskoj, ili onoj drugoj što se radi kod nas u vojsci?

Ne, mogu da skapiram da se zove ISPRAĆAJ, pa da ustvari ispraćaju staru godinu koja im je možda bila lepa ili da kažu - hajde u tri lepe i ne vraćaj se više... ali dočekivanje totalno gubi smisao. Ja više ništa ne dočekujem.
Što sam dočekala - dočekala.

E ovo je prava srbija>
Čim neko kaže da su mu se smučili dočeci, odmah krenu želje, dabogda dočekala još sto godina....čisto da imamo verziju velikog brata....kad je pucanje....

Back