soko i vrana

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
E rekao sam da cu otvarati spam teme iskoristvisi Nininu veselost, ali sam se ipak odlucio da to ne radim, ova je jako ozbiljna :aha:

Znate kako ja nesto kontam da bi trebalo spasiti ovu planetu, jer ode u k....e sada ima nacina, ali da ih ja ne nabrajam sve, reci cu samo prve korake koji imaju veze sa LjiS-om, to je ujedno i najvazniji korak, jer od ljisa sve krece ... pa da pocnem...

Jeste li ikada culi za izreku ''Gdje ce vrana roditi sokola'' mislim da je ne treba posebno objasnjavati...
E sada vranom cemo u ovom slucaju prestaviti neku onako obicnu zensku, ili covjeka, imaju i druge vrane crnjani teski tzv. budale (koje cemo u ovom slucaju otpisati, jer za njih spasa nema) znaci ogranicemo se na obicne ljudi kojima je dovoljno samo da su dobri u dusi i :heart:, a soko je jelte, soko ... velicina, ljudina, covjek u pravom smislu, svjestan i savjestan covjek, lucidan :cool: (ovo vazi i za zenskog sokola, sokolicu :cmok:)

I sada da bi spasili planetu treba nam vise tih sokolova, logicno?, a posto je dosta vrana mi bi te vrane morali pretvoriti u sokolice da bi, jelte, radjale sokolove i sokolice, a kako ih pretvoriti, pa tako sto ce se vezati za sokola i on ce od nje uz pomoc blistsavog uma napraviti sokolicu...I moj prijedlog je da te vrane izbjegavaju muske vrane (cudno mi je sto za takvu crnu pticu nema muskog roda :think:) znaci da ne ulaze s njima ni u ljubavne ni u seksualne veze (mozda ce tada biti povecan broj silovanja, ali uvescemo rigorozne mjere - kastriranje npr., a ne ko danas - 8 mjeseci uslovne)

E sada je problem, sto vrana ima vranece oci i ona ne vidi tj. ne prepoznaje sokola...te stoga drage sokolice :cmok: otvorite oci vranama, pricajte kako prepoznati sokola?
 

Back
Top