Šokiraćete se kada vidite ko je sve došao kod breskvice na promociju! Ceca se skroz raskopčala, Devito tvrdi da se stidi od JK, a evo ko su ostali

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.731
Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznata kao Breskvica, večeras je napravila "Turbo i folk".

Brojne njene kolege su došle da je podrže, a među prvima su stigli pevač Aco Pejović i Svetlana Ceca Ražnatović zbog koje je Breskvica zaplakala od sreće.

Ceca je za ovu priliku obukla farmerke, crvene štikle, belu košulju i crveni kaput, a osmeh nije skidala.
Nakon njih pristigli su pevač Saša Matić, pevač Nemanja Nikolić, Sofija Rajović, reper Devito koji je stigao sa svojim obezbeđenjem, Desingerica i mnogi drugi.

https://www.kurir.rs/stars/9515058/ko-je-sve-dosao-kod-breskvice-na-promociju
1733260701271.png

Devito je inače istakao da je sramežljiv dok mu JK tverkuje oko intimnih delova.

Nakon njih pristigla je i njena koleginica Zorana Mićanović, a potom i Ema Radujko i Marina Visković, Romana Panić, Heni, Mahrina, Sanja Vučić, Ivana Nikolić, Indođija, Sloba i Jelena Radanović...

Usao sam u temu (nisam procitao uvod, samo naslov) samo sa razlogom da kazem da vec na osnovu naslova nemam nista da kazem povodom ove teme - ne znam koji su to ljudi, sta oni hoce i kakve to veze ima samnom, i ne zelim ni da saznam. Daleko im lepa kuca (negde na Floridi po mogucstvu)

Usao sam u temu (nisam procitao uvod, samo naslov) samo sa razlogom da kazem da vec na osnovu naslova nemam nista da kazem povodom ove teme - ne znam koji su to ljudi, sta oni hoce i kakve to veze ima samnom, i ne zelim ni da saznam. Daleko im lepa kuca (negde na Floridi po mogucstvu)
Da, ali ipak postoje i zauzimaju medijski prostor.

A imaju i publiku koja plaća da ih gleda i sluša

Da, ali ipak postoje i zauzimaju medijski prostor.

A imaju i publiku koja plaća da ih gleda i sluša
blago njima i njihovom gledalistu

ne gledam lokalnu mediju :)
ne palim ni TV mesecima

i dalje me ne zanima nikakav sadrzaj tog tipa.

odgovaram samo zato sto si me citirao

Back