Sokić?

?

• Prihvatam

• Smarač

• Šta me briga

• Iz protesta napuštam stan

• Skačem na njega/nju

• Mene on/ona da truje, majku joj !"#$%!#$%&!!!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa i mene uvek lepo ugoste gde god da odem, cak mislim da previse kupuju i razbacuju se(sve neki keksovi, smokiji, grisine, ribica raznih vrsta :lol:), pa je onda valjda red i ja da kupim neki dobar sok i neku milkicu ako nista drugo. Tj mislim pored kondoma. :mrgreen:

Prvo veče kod partnera u stanu...

Ulazite i ne skačete jedno na drugo (još) nego prvo imate da večerate zajedno (da imate snage za kasnije)... i posle večere parner vam ponudi da popijete nešto i... ispostavi se da on nema ni kapi alkohola... tj, ima pun regal pića, ali samo ga skuplja, a ne konzumira... i neće da ga otovi za vas, već vam nudi one sokove u prahu što se umute u vodi...

Šta mislite o njemu?

Mislim da je zaboravio za to pice koje skuplja da moze i da ga pije.

Ulazite i ne skačete jedno na drugo (još) nego prvo imate da večerate zajedno (da imate snage za kasnije)... i posle večere parner vam ponudi da popijete nešto i... ispostavi se da on nema ni kapi alkohola... tj, ima pun regal pića, ali samo ga skuplja, a ne konzumira... i neće da ga otovi za vas, već vam nudi one sokove u prahu što se umute u vodi...

Šta mislite o njemu?
Jao što ja volim step sokiće :lol:

Ali ondak, ja volim i neprečišćenu česmušu, ima lepši ukus od ove iz bokala :(

Ja bi je prvo dobro procenio na osnovu soka, hlebarnika, frizidera, onoga sto ima u i ispod kreveta pa bi onda odlucio da li cu da se druzim sa njom ili ne. :lol: Glaso sam da bi popio sok, pa valjda sam prvenstveno zbog njega i dosao. :lol:

a ne, ozbiljno ne razumem...
što bi neko sad otvaro bilo šta?
što svi pate od toga da budu "počašćeni"?
jel ta večera i pčke materine ozbiljno nešto neophodno pre prvog seksa sa nekim?
šta ako toga nema? jel se onda računam u laku žensku, šta?

a ne, ozbiljno ne razumem...
što bi neko sad otvaro bilo šta?
što svi pate od toga da budu "počašćeni"?
jel ta večera i pčke materine ozbiljno nešto neophodno pre prvog seksa sa nekim?
šta ako toga nema? jel se onda računam u laku žensku, šta?

Ma daj bre...samo si neuroticna ;)

heh
ok..
al bi stvarno volela da mi se objasni..

meni kad se nešto jede il pije, ja to i ponesem.
jel to nenormalno?

Nije...ustvari to je savrseno, al sa neke druge strane neko ko je navikao da cascava bi se mozda uvredio. Valjda je poenta da svaka rupa nadje svoju zakrpu pa da svi budu srecni i zadovoljni....

Zapravo, ovaj problem nije retkost...chula sam ja u vishe navrata kako je drugar bio kod neke cice koja je bogata tj. njeni puni ko brod, pa njen chale skuplja picha a ona idiot koja nije htela da zbog njega otvori flashu nekog tamo retkog picha koje koshta ko omanja kola...pa josh i otac da je ubije...a ovaj bi to ionako sljushtio ko brlju....

heh
ok..
al bi stvarno volela da mi se objasni..

meni kad se nešto jede il pije, ja to i ponesem.
jel to nenormalno?
Nije normalno da nosis klopu sa sobom, naravno da cete negde stati i kupiti nesto.

3 stvari su u ovoj prici nenormalne.

1. Nenormalne su nase plate u Srbiji. Po mojim proracunima prosecan dan sexa sa ne stalnim partnerom kosta u proseku oko 700 din(vodjena statistika i sve racunato pice, kondomi, grickalice, klopica, poneki izlazak, benzin pa cak i neka vecerica u nekom restoranu- jednom u 100 godina :lol: ) E sad sve je fora kolika ti je plata i koliko zelis redovne "odnose". Ako se sexas svaki dan to ti ispadne 21000 din mesecno pa se ti preracunaj u odnosu na prihode. Znaci nista extravagantno vec samo normalno. Sva sreca sto nisu stalni partneri. :lol:

2. Sto ljudi ne znaju da racunaju i imaju nerealna ocekivanja i prevelike snove.

3. Sto ljudi gledaju materijalne vrednosti pre fizickih i psihickih.

Šta mislite o njemu?

Mislim da znam koja 4umashcia bi tako postupila...pitanje je da li bi ti i sokitj dala...tolika je stipsa.
Reshenje: unuche u unutrashnjem dzepu sakoa/majce/mantila/dopuniti.
Ako te ponudi sokitjem imash za lep koktel,ako ne imash zestoko.(:

Šta mislite o njemu?
Jos nisam srela takvoga...

Zapravo, ovaj problem nije retkost...chula sam ja u vishe navrata kako je drugar bio kod neke cice koja je bogata tj. njeni puni ko brod, pa njen chale skuplja picha a ona idiot koja nije htela da zbog njega otvori flashu nekog tamo retkog picha koje koshta ko omanja kola...pa josh i otac da je ubije...a ovaj bi to ionako sljushtio ko brlju....
...uopshte ne bi'...:mrgreen:

Nije normalno da nosis klopu sa sobom, naravno da cete negde stati i kupiti nesto.

3 stvari su u ovoj prici nenormalne.

1. Nenormalne su nase plate u Srbiji. Po mojim proracunima prosecan dan sexa sa ne stalnim partnerom kosta u proseku oko 700 din(vodjena statistika i sve racunato pice, kondomi, grickalice, klopica, poneki izlazak, benzin pa cak i neka vecerica u nekom restoranu- jednom u 100 godina :lol: ) E sad sve je fora kolika ti je plata i koliko zelis redovne "odnose". Ako se sexas svaki dan to ti ispadne 21000 din mesecno pa se ti preracunaj u odnosu na prihode. Znaci nista extravagantno vec samo normalno. Sva sreca sto nisu stalni partneri. :lol:

2. Sto ljudi ne znaju da racunaju i imaju nerealna ocekivanja i prevelike snove.

3. Sto ljudi gledaju materijalne vrednosti pre fizickih i psihickih.

Па и није страшно...

Уколико су обоје запослени и поделе трошкове...:roll:

ćuti, celo popodne ne mogu da izbijem iz glave sliku sebe kako pakujem dve sarme u plastičnu posudu
i u plastičnu flajku sipam domaći sok na rastvaranje od višnje.

kako mi se sarme prevrću i mast curi u torbu
odlazim kod :heart: i sve to kaplje po tepihu
a on kaže "ma očistićemo"

i onda nasmejani i zagrljeni gledamo prema zalazećem suncu.

edit:

e tako.

Back