Sokić?

?

• Prihvatam

• Smarač

• Šta me briga

• Iz protesta napuštam stan

• Skačem na njega/nju

• Mene on/ona da truje, majku joj !"#$%!#$%&!!!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:lol:
ali kako ti je lepo objasnio da se takve stvari ne nose od kuce...pa ne pamtim kada sam se ovako slatko nasmejala
p.s.verujem da ste i sok i sramu podelili ipak

Prvo veče kod partnera u stanu...

Ulazite i ne skačete jedno na drugo (još) nego prvo imate da večerate zajedno (da imate snage za kasnije)... i posle večere parner vam ponudi da popijete nešto i... ispostavi se da on nema ni kapi alkohola... tj, ima pun regal pića, ali samo ga skuplja, a ne konzumira... i neće da ga otovi za vas, već vam nudi one sokove u prahu što se umute u vodi...

Šta mislite o njemu?

:lol::lol: Ne bih se zacudila da mi ne ponudi alkohol,vec sok prvo,nekako cesca su mi takva iskustva...kad me vide valjda pomisle da nikad u zivotu nisam okusila alkohol pa da me ne kvare :mrgreen: Ali taj u prahu,sto se pravi...haha, to jos nisam imala prilike da mi ponude,pogotovo za prvi put.Ali ne bih bila suvise ostra prema njemu,mislim,to sigurno ne bi bio razlog da ga eliminisem kao eventualnog decka/kres partiju...oko muza bih vec razmislila :mrgreen: Prosto bi mi bilo smesno i to je to.

Hehehe ladno sam skoro imao ovakav slucaj,ja kod cice a ona - "ne pijem alkohol" i ozezila po soku, al to nije bio razlog da je ne... :)
P.S. naravno ne skuplja flajke samo ne pije

Nije normalno da nosis klopu sa sobom, naravno da cete negde stati i kupiti nesto.

3 stvari su u ovoj prici nenormalne.

1. Nenormalne su nase plate u Srbiji. Po mojim proracunima prosecan dan sexa sa ne stalnim partnerom kosta u proseku oko 700 din(vodjena statistika i sve racunato pice, kondomi, grickalice, klopica, poneki izlazak, benzin pa cak i neka vecerica u nekom restoranu- jednom u 100 godina :lol: ) E sad sve je fora kolika ti je plata i koliko zelis redovne "odnose". Ako se sexas svaki dan to ti ispadne 21000 din mesecno pa se ti preracunaj u odnosu na prihode. Znaci nista extravagantno vec samo normalno. Sva sreca sto nisu stalni partneri. :lol:

2. Sto ljudi ne znaju da racunaju i imaju nerealna ocekivanja i prevelike snove.

3. Sto ljudi gledaju materijalne vrednosti pre fizickih i psihickih.

A posle kazu sex sirotinjska zabava :)

Па и није страшно...

Уколико су обоје запослени и поделе трошкове...:roll:

:lol: Mislim da bi nekom tipu bila uvreda da devojka placa. Moze ono nesto povremeno kao reda radi cisto da ne ispadne da bas sve zivo on placa, cisto simbolicki. Al ipak smo malo balkansko vaspitani na ovim krajevima. Ko zna dal ce se to ikad promenuti. ;) Tako da djevojke imate srece sto ste na Balkanu. :lol:

Ulazite i ne skačete jedno na drugo (još) nego prvo imate da večerate zajedno (da imate snage za kasnije)... i posle večere parner vam ponudi da popijete nešto i... ispostavi se da on nema ni kapi alkohola... tj, ima pun regal pića, ali samo ga skuplja, a ne konzumira... i neće da ga otovi za vas, već vam nudi one sokove u prahu što se umute u vodi...

Šta mislite o njemu?

dobra tema, volim takve. Naravno da ne prihvatam nisam lud da pijem.. ko da mi je rekla "jedi go*na" sta ima da krije ona alkohol, jel alkoholicarka:shock::shock::shock:

takve zene treba ubiti koje ti sok daju na razblazivanje, gadjati ih istim u glavu:?::idea::!:

Prwo u kafany,kod mice trofrtaljke,da izbijete prednji zubi,proturite cewcicu korz iste i ispijete njakwia jedno 20 kom...Potom na gajbicu, na particu opustene rokachine.. :)

Šta mislite o njemu?

pa zar se ne nosi flasa pica ad ulazis kod nekoga prvi put u kucu :lol:

Back