Sokić?

?

• Prihvatam

• Smarač

• Šta me briga

• Iz protesta napuštam stan

• Skačem na njega/nju

• Mene on/ona da truje, majku joj !"#$%!#$%&!!!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Friar Tuck

Zainteresovan član
Poruka
209
Prvo veče kod partnera u stanu...

Ulazite i ne skačete jedno na drugo (još) nego prvo imate da večerate zajedno (da imate snage za kasnije)... i posle večere parner vam ponudi da popijete nešto i... ispostavi se da on nema ni kapi alkohola... tj, ima pun regal pića, ali samo ga skuplja, a ne konzumira... i neće da ga otovi za vas, već vam nudi one sokove u prahu što se umute u vodi...

Šta mislite o njemu?

Ulazite i ne skačete jedno na drugo (još) nego prvo imate da večerate zajedno (da imate snage za kasnije)... i posle večere parner vam ponudi da popijete nešto i... ispostavi se da on nema ni kapi alkohola... tj, ima pun regal pića, ali samo ga skuplja, a ne konzumira... i neće da ga otovi za vas, već vam nudi one sokove u prahu što se umute u vodi...

Šta mislite o njemu?

Mislim - idiot.
Radim - hvala, ne mogu. Hvala na lepoj večeri, ali sada je kasno. Hajde da se vidimo ovih dana. Javiću se. :) I odem, zauvek. ;)

Šta mislite o njemu?

ja ne bih nista mislila bez da kazem. u smislu, ako ti ne pijes, meni bi bas prijalo vince i tako to. sto mislim da bi bilo dovoljno da ga i dobijem.

Ma to je ok. Chovek skuplja picha. Kad bi otvarao za svaku ribu koju privede po flashu nikad ne bi napravio kolekciju.
A i ako joj se pije nek ide u kafanu. Ne tu da se grebe za skupe eksponate iz kolekcije.

Šta mislite o njemu?
Ма о њему ништа... него размишљам... зашто нисам купила пиће у некој глупој флаши...:lol:
Можда би га и отворио...:roll:

Ma nije...jer to nije alkohol...to su predmeti obozzavanja i ne smeju da se skrnave....
Kao npr. da skupljash salvete, a onda neko dodze i obrishe masnu njushku sa nekom iz kutije sa chuvanje.

Back