šokantno (foto, video)

Jenom prilikom sam bio u stanu nekih prijatelja i igrao sah sa domacinom.....

Njegova zena je pratila igru...

I pipao sam je pod suknju ispod stola......

Samo sam cekao da muz primetu sta radim, pa da mi nabiti sahovsku tablu na glavu,, srce mi je tuklo kao ludo, a ona se pravila da se nsita ne dogadja....(Zene mogi da glume mnogo bolje nego mi!)

Drugo sokatno je bilo kada sam jednu damu seksao u Kucuri, na dolmi, a besnilo je uzasno nevreme....Grom je grom stizao....Provala oblaka nas je kvasila, Samo sam cekao kada ce nas opaliti neki grom, ali nisam hteo da prekinem...Terao sam do kraja, a ona je bila u soku....

Toga momenatlno mogu da se setim, bilo je jos takvih dozivljaja.....

Poslednja izmena:
Jenom prilikom sam bio u stanu nekih prijatelja i igrao sah sa domacinom.....

Njegova zena je pratila igru...

I pipao sam je pod suknju ispod stola......

Samo sam cekao da muz primetu sta radim, pa da mi nabiti sahovsku tablu na glavu,, srce mi je tuklo kao ludo, a ona se pravila da se nsita ne dogadja....(Zene mogi da glume mnogo bolje nego mi!)

Drugo sokatno je bilo kada sam jednu damu seksao u Kucuri, na dolmi, a besnilo je uzasno nevreme....Grom je grom stizao....Provala oblaka nas je kvasila, Samo sam cekao kada ce nas opaliti neki grom, ali nisam hteo da prekinem...Terao sam do kraja, a ona je bila u soku....

Toga momenatlno mogu da se setim, bilo je jos takvih dozivljaja.....

па хероина рече истините догађаје

Kad sam, kao momak, posle nekog ispraćaja
prespavao kod neke ženske (komšinica toga što je išao u vojsku)
I ujutru, skuvala kafu i upoznajje me sa roditeljima.
A dal', je nešto bilo, ne sećam se, bio se dobro napio.
Da samo znate kakvo je bežanje nastupilo...

Sto se tice golfa...to nije za nas.Golf je sport za bogatune.Mi smo deca komunizma,kojima je golf odvratna izmisljotina trulih bogatasa,sa propalog groznog zapada.
Mi koji smo odgajani po nacelima pravovernih Titi vernih Kralju odanim,mi se igramo MICE.MiCE su igra,koja povecava inteligenciju,ostri sve reflekse i izostrava
sva cula.Kda se zasitimo Mice,igrali smo sa kartama igru,koja se zvala "ZANDARI".To je ito bila visoko intelektualna igra,koja je nama srbima,jako legla.Kako neko
moze uopste da zamisli,da neki ZAISTA pravi srbin,igra zamislite sta? Pa taj odvratni GOLF.Ostavimo tu glupavu igru Amerima i njihovim poltronima.!:zper:

Back